folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayatımızda Bizi Etkileyen Olaylar Neler.Şöyle Bir Düşünelim Bakalım..

Hayatımızda Bizi Etkileyen Olaylar Neler.Şöyle Bir Düşünelim Bakalım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    Ewet arkadaşlar böyle dışarda gezerken karşılaştıgınız ve way be böyleside war beterin beteri de war dediginiz zamanlar oldumu? Mesela ben bir kaç tane anlatayım: Ankara Kuğulu parkta otururken yaşlı bir adam gördüm adam kitap yazmış ama satamıyor.Orada oturan millete gelip "Eserime bir göz atmak istermisiniz?" gibisinden şeyler söylüyor. Bu konuyu açmamın sebebi hep türkiye nereye gidiyor derken siyasetten falan bahsediyoruz ama gerçekten çok farklı şeyler war anlamamız gereken :) Hindistan'ın bile kitap okuma oranı Türkiye'den yüksekmiş mesela..

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

- anaokulundayken 23 nisanda bayramlığımı giydiğim anda kilot giymemem nedeniyle sikimle birleşen fermuar parçası..

- otoriter ve disiplinli olan dedemin dışarı çıkarken şu saatte gelcen die bana sözleşme imzalatması..

- tuncaxxz ve delichobanla tanışmam

ve tabiki tahribat etkilior aq

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    abü keşke alsaydın yaw bi kitap :S çok üzülüorum emeği boşa giden insanların durumuna :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    aldım tabiki :) burada amaç insanların durumu.

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Hayatımda en son beni etkileyen olaylar şunlar;

Artık evde nereye koyacağımı bilemeyeceğim kadar artan kitaplarıma yeni bi kitaplık siparişi vermem ve bana 750 ytl girmesi...

Alışveriş merkezindeki sarışın kasiyeri fark edip hayatımda ikinci kez aşık olma yoluna girmem :D

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

kardeş bizim için eser yapmış, emek harcamış, kafa patlatmış hiçbir önemi yok.

ama mini etek giymiş, göğüs dekoltesi yapmış bi hatun olsa, onun iş sorunu olmaz,herkes kucağını açar a.g. yalanmı_?

aklımız skimizin ucuna gelmiş :S  

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    lise 2 atelye defterimin kapağında tahribat.com adresini görüp buraya girmem

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    internetden ilk para kazanmaya başlamam her ayın 15 ni iple çekiyom:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

geçenlerde karşı apartmanda 1. katta yangın çıktı hani geçenlerde samsunda sel oldu ya o gece.

saat 4 suları sabaha karşı nası feryat figan var böle duysanız kıyamet kopuyo sanırsınız. uykumdan dehşetle uyandım.

kadınlar kızlar nası bağrıyo anlatamam.elektrikler de kesilmiş yağmurdan her taraf karanlık.

beni etkileyen nokta şu oldu:

o dakka düşündüm la biyangın çıkıyo millet nası feryat ediyo demekki ıraktaki gibi kafamıza bomba yağsa neler olacak

o an çok üzüldüm aynı zamanda korktum. öyle bişe olsa göreceğimiz manzaraları düşünmek bile istemiyorum, çok acı çünkü.

Toplam Hit: 1357 Toplam Mesaj: 9