Hayatımızda Bizi Etkileyen Olaylar Neler.Şöyle Bir Düşünelim Bakalım..
-
Ewet arkadaşlar böyle dışarda gezerken karşılaştıgınız ve way be böyleside war beterin beteri de war dediginiz zamanlar oldumu? Mesela ben bir kaç tane anlatayım: Ankara Kuğulu parkta otururken yaşlı bir adam gördüm adam kitap yazmış ama satamıyor.Orada oturan millete gelip "Eserime bir göz atmak istermisiniz?" gibisinden şeyler söylüyor. Bu konuyu açmamın sebebi hep türkiye nereye gidiyor derken siyasetten falan bahsediyoruz ama gerçekten çok farklı şeyler war anlamamız gereken :) Hindistan'ın bile kitap okuma oranı Türkiye'den yüksekmiş mesela..
-
- anaokulundayken 23 nisanda bayramlığımı giydiğim anda kilot giymemem nedeniyle sikimle birleşen fermuar parçası..
- otoriter ve disiplinli olan dedemin dışarı çıkarken şu saatte gelcen die bana sözleşme imzalatması..
- tuncaxxz ve delichobanla tanışmam
ve tabiki tahribat etkilior aq -
abü keşke alsaydın yaw bi kitap :S çok üzülüorum emeği boşa giden insanların durumuna :(
-
aldım tabiki :) burada amaç insanların durumu.
-
Hayatımda en son beni etkileyen olaylar şunlar;
Artık evde nereye koyacağımı bilemeyeceğim kadar artan kitaplarıma yeni bi kitaplık siparişi vermem ve bana 750 ytl girmesi...
Alışveriş merkezindeki sarışın kasiyeri fark edip hayatımda ikinci kez aşık olma yoluna girmem :D
-
kardeş bizim için eser yapmış, emek harcamış, kafa patlatmış hiçbir önemi yok.
ama mini etek giymiş, göğüs dekoltesi yapmış bi hatun olsa, onun iş sorunu olmaz,herkes kucağını açar a.g. yalanmı_?
aklımız skimizin ucuna gelmiş :S
-
lise 2 atelye defterimin kapağında tahribat.com adresini görüp buraya girmem
-
internetden ilk para kazanmaya başlamam her ayın 15 ni iple çekiyom:)
-
geçenlerde karşı apartmanda 1. katta yangın çıktı hani geçenlerde samsunda sel oldu ya o gece.
saat 4 suları sabaha karşı nası feryat figan var böle duysanız kıyamet kopuyo sanırsınız. uykumdan dehşetle uyandım.
kadınlar kızlar nası bağrıyo anlatamam.elektrikler de kesilmiş yağmurdan her taraf karanlık.
beni etkileyen nokta şu oldu:
o dakka düşündüm la biyangın çıkıyo millet nası feryat ediyo demekki ıraktaki gibi kafamıza bomba yağsa neler olacak
o an çok üzüldüm aynı zamanda korktum. öyle bişe olsa göreceğimiz manzaraları düşünmek bile istemiyorum, çok acı çünkü.