Hayatın Anlamı Nedir Sevdiğim???
-
Sevdiğim, bazen insanlar düşünürler, "Hayatın anlamı nedir" diye... Bunu zaman zaman bende düşünüyorum.. En azından seni tanıyıncaya kadar düşünüyordum. Gerçeklerin acı olduğunu ve bu yüzden biberin gerçek olduğunu anlatan espriyi hatırladım birden.. Halbuki biberler tatlıdır. Zira hayat sanıldığı kadar acımasız ve "acı" değil.
Sadece hayattaki tadı alabilmeli, kendi istediğin gibi yaşayabilmelisin. Çevrenin ne diyeceğini umursamadan. Çünkü sen yaşayamadıkların ile ölüp gittiğinde çevrenin sana bir yardımı olmayacak..
Kendini özgür bırak, ne hissediyorsan onu yap. Eskilerin yaptığı gibi "Yapman gerekeni yapma". Bırak duygularını perdelemeyi, bırak ırmaklar gibi coşsun. Sevdiğinin elini tutarken yaşadıklarının yanlış olduğunu düşünüp hayıflanma, bırak o sevgi tüm benliğini sarsın. Eğer onun gerçekten aradığın olduğuna inanıyorsan, sım sıkı sarıl ona, onu yaşa, onu bırakma.
Günün birinde belki anlarsın ne kadar sevdiğini
ne kadar sevebileceğini, ne kadar sevildiğini ve ne kadar sevilebileceğini...
Ama iş işten geçmiş, sevgilin, seni seven gitmiş, yitmiş olabilir. İşte o zaman üzülme vaktidir. Yerli yersiz ağlama vaktidir. İşte o zaman çevrene dönüp "Şimdi ne yapacağım" diye sorma vaktidir.
Alacağın cevabı sana söyleyeyim:"Bilmiyorum" diyecekler. Ben biliyorum oysa, sende biliyordun.. Hep bildin zaten, ama öyle olamadın.
Ama artık sende biliyorsun, biliyorsun ki en azından bir kez gerçekten sevildin, karşılıksız, çıkarsız, menfaatsiz sevildin.
Ve yine biliyorsun ki bu sevgi bitmeyecek... En azından ben bitene kadar...!!! -
Arkadaşlar anasayfada görülmüyor :|
-
çok iyimser olmuş hajı bide karşılıksız, çıkarsız, menfaatsiz sevildin. bu cümleyi bi kıza söylersen o kızı unut
-
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar anasayfada görülmüyor :|
-----------------------------yanılmıyorsam rene yeni açılan konuların ana sayfada görünmesini kaldırdı.. changelog kısmına bak istersen..
Toplam Hit: 813 Toplam Mesaj: 4