Hayatınızdaki En Salak
-
S.a ark. bu hackle uraşan ark. bi sorum olacak bunun uğraşalı , en salaq yöntemle yada şöle diyim en salaq kişiye yedirdiğiniz trojen ,firüs vs. nasıl bi kişiyi hacklediniz.yada ip sini aldınız .
bende hackle felan uraşıyodum bi ara benimde böle bi atraksiyonum wardı..
salaq"ın teki ile konuşuyoruz işte sen nereli muhabbet felan açıldı ben dedim hollanda da ya sen dedim o direct ümraniye dedi :D koptum zaten orda :D sonra muhabbet koyulaştı resim felan istedi , o arada da elimde shakiranın ufak kızlık foto su wardı 17,16 yaşlarında işte onu salladım , dedim bu benim işte , taßi hasta oldu :) sonra işte sen dedi hangi sitelere takılıyosun felan bende aynen http://www.whatisyourip.net dedim sonra taßi oda girdi , ee nabıyosun nickin ne felan diyo taßi bende dedim sende rakamlar çıktı mı , ewt dedi napacaksın , bende versene bakayım onlara bi dedim , tabi hemen verdi ne oldu diye sordu sonra dedim bende de çıkıyorda sendeki ile aynımı diye baktım felan , sonra kendi kendime oha dedim a.q yuhh artık sonra bi daha açmadı zaten :)
sonra hack felan bu kadar boş iş a.q işte türkiyede adamla 2 muhabbet et , kız oturttur yerinde cam aç amk. sana yapmayacağı ,vermeyeceği şey yok :):) vs.vs.
inş. sizlerinde böle salaq"ça yöntemler vs. komik anılar felan vardır :):) -
senin cidden canın sıkılmıs belli:)
-
webchat açığı denerken ingiltere sağlık bakanlığının sitesini deface ettiğimi biliyorum :S
-
sub seven7 nin deli gibi yayıldığı wardom da kurban listelerinin sürekli güncellendiği sıralarda, bende ilk kurduğumda subsevenla server.exeyi oluşturup diskete çekip mahallenin internet kafesi (1 tane vardı zaten) ona yüklemeye gittim yükledim ip adres deneni de nasıl olsa wardom victim listte çıkar diye düşündüm hiç çıkmadı ben o bilgsiayara hiç bağlanamadım. daha sonra işi çözdüm ama kötü br niyetim yoktu bağlanıp evden half-life oynamaktı amacım tabi böyle birşeyin imkansız olabileceğini düşünemedim :)
-
Ya benim de mirc vb birsürü chat kanalına kız ismiyle girme hobim var.millet bi daşşağa geliyo sorma gitsin...Mesela bazıları tanıyomuş gibi felan yapıyo sonra lafı oturtunca üstünde kalıyo.Böyle chat mekanları tam abaza yuvası yani acaip eğleniyorum.Hocalar bu bi hastalık felan olmaya:)
-
oalyı anlamadım ama neyse anladığım gibiyse yasadıgım olay soyle:
admin cep telefonunu pass yapmış girdim whois ine cep numarasını yazdım panele girdim acıklarınız var yazdım..admin ekledi acık neydi dedim sen kendin baslı basına acık a.q dedim(bakın kimseye kufretmiorm o an bole dedim onu aynen yazıorm) engelledim:D -
ben bir arkadasa msn den dosya paylasimi filan yaptirdim anlamiyor pek iste onun bilgisayarnina girmemi saglattirdim ona adamin msn i acikti herkeze ben bir topum yazdim filan adam sasirdi sonra herkeze ben arkadasiyim filan saka yaptim dedim
ama cocugu goreceksiniz bir korktu bir korktu olum senin pcye birileri girdi herseyi silecek makinayi bozzacak diye epey yemistim haha hala guluyorum
cocukk 1 hafta benim bilgisayara girdiler fotograflarimi alip montajlarlarmi filan diye sayikliyordu haha ne adamlar varya -
.
-
geçenlerde baktım ebru_you@... die biri eklemiş hadi dedim kabul ediyim nerden buldun adresimi dedim msnoyundan dedi
neymiş o msn oyun dedim ben oraya adresimi falan yazmadım dedim.sora anlatırım kendinden bahset falan dedi.sora cam aç dedi açmam dedim kendi açtı bi kız (sanki oraya kız koymak kolay diil aq) sora msn_oyun die bi dosya yolladı açtım fake olduu herhalinden belii bi kaynağına bakiim kimmiş dedim afacen_cemil@hot.. yazıyodu kıza dedim ben böle şeyleri açmam dedim neden dedi git başkasına yap lamerliini dedim afacan cemil kim dedim kız engelledi.
daha sora dedim şu salaa bi fake yollıyım dedim yolladıktan sora aradan 5 gün geçti adamın şifreyi aldım
benim hayatıdaki sayılı hacklerimden(lamerlik diyelim anca lamer olur benden) biride budur lamere karşı lamer yöntemi kullandım :D:D -
Bizimkisi hacke falan girmez,daha ziyade işletme ama anlatayım. Önce herhangi bir chat sayfasından kız nickiyle -tweety_girl hödö hödö gibi bir isimle- bir keriztofır düşürülür,sonra da bir miktar nazla msn verilir,avatara zuladaki kız resimlerinden biri konulur, elemanı msnde yoğurup kıvama getirdkten sonra cam açtırılır,tipi bir görülür,biraz daha naz yaparak cam. açılmadan evvel kameranın önüne 8-9 sap toplanılır ve cam. açılır,keriztoıfırn suratındaki dumur afiyetle seyredilir : )
Toplam Hit: 1227 Toplam Mesaj: 10