folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayatta Başınıza Gelmesinden Korktuğunuz Şey!

Hayatta Başınıza Gelmesinden Korktuğunuz Şey!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek

Değerli muhteremler başlıkdanda anlaşıldığı gibi Hayatta Başına Gelmesinden Korktuğunuz Şey varmıdır?

Ben kendimden başlıyım karşıma bi tarantula sürüsü çıkıp etrafımı sarması

Lif"s Good
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek
    Yanlış yazmışım kusura bakmayın hayatta başınıza gelmesinden......... olcakdı :) 

Lif"s Good
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

AHA yazıyorum işte bugün izmite gittik 8 tayfa ile tanıştık ulan  20 kişiden 8 kişi geldi 2 erkek peh pehj peh bi sevdiğimiz kız vardı kız karşımda ben tir tir titriyorum

gözlerine dudaklarına yanaklarına kaşlarına anlına çenesine gözlerinin altına kulaklarına göz bebeklerine heryerine vurulmuşum hep bugün yine şunu dedim keşke keşke keşke yazıklar olsun bana ah şu keşkeyi atabilsem içimden formulu varmıdır şu keşkenin iyiki demek istiyorum ;

kız karşımda a.q diğer kız hadi kalkalım DEMEZ Mİ lan kızın surata tükürcektim anasını satayım siktir git nereye gidersen milleti niye kışkırtıyosun ah ulan ah 

ulan kıza diyceğin diğer masada bi konuş konuşalım bu ya bunu diyemedin ya kendime tükürüyorm şimdi tamam kızı çektik karşıya ama şuda var kız gözlerle anlaşıyor benle çaktırmamaya çalışıyor bi gün varya bu içimdeki ateşi iyice coşturacam öağıracam tekrar sahile gelsin teklifi edecem hep böyle deriz ama edemeyiz a.q ne biçim erkek sin diyorum kendime ama şuda var ya kız karşımda ayıp oluyor ne dediğinin farkındamısın derse ama kız beni gözleriyle süzüyor yaaaaaaaaa

kız ya beni terslerse ya bana kötü bişey derse ki demiycek biliyorum demezde zaten sadece olmaz der bu kadar yada olur şu an %80 olur ama ben bi adım atamıyorum herşey erkekte başlıyor erkek üstüne giderse oluyor kız tutupta teklif edecek hali yok ya zaten öyle yapandan şüphelenirim

YA KIZ BANA HAYIR DERSE ?  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

bu ülkenin bölücüler tarafından bölünmüş olduğunu görmek ....

bundan dağa korkuncu yok benim için

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek
    Sanmıyorum ganimet hacı eğer kızdada birşeyler varsa hayır demez zaten

Lif"s Good
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

iyaex bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sanmıyorum ganimet hacı eğer kızdada birşeyler varsa hayır demez zaten

yok demiyceğini biliyorum da işte bu erkeklik duygusu var ya arayıp çağıracağım ama bilmiyorum ya bi yardım bu konuda üstad olanlar bilhassa

başlığa uymuyor ama çaktırmadan yardım edinnn 2 hafta sonra tekrar görüşecez simit cafeler varya her kentte vardır öyle bi ortamda

demiyceğinden eminimde kız 2 yaş büyük biraz olgun 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek
    Ganimet hacı benim fikrimi sorarsan simit cafesinde filan değilde şöyle daha sessiz başbaşa teklif et bence daha etkili olur

Lif"s Good
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek
    roccocan bunu yazdı:

bu ülkenin bölücüler tarafından bölünmüş olduğunu görmek ....

bundan dağa korkuncu yok benim için

Çok Doğru roccocan hacı bi düşünsenize bölücüler tarafından bölündüğümüzü başkasının himayesine girdiğimizi.

Lif"s Good
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _RaPsTaR_
    _RaPsTaR_'s avatar
    Erkek
    Siqara icerken izmaritin boqazıma kacması :P

!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek
    _RaPsTaR_ bunu yazdı:
    Siqara icerken izmaritin boqazıma kacması :P
    Yuh Yani !!!!!!!!

Lif"s Good
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    korktugumLa su anda o kadar yakınım ki her an basıma geLebiLir :( korkuLar yüzLesmek gerekiyor ne kadar da acı oLsa..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
Toplam Hit: 1385 Toplam Mesaj: 11