Hayatta Kalmak (Hikayem)
-
Hayatta Kalmak
2 Ağustos
Adaya düşeli iki gün oldu.Ne ada ama?Eni 50 adım boyu ise 180 adım.Gördüğüm kadarıyla da burada yiyecek hiçbir şey yok.Fakat istediğiniz kadar kokain ve kibrit bulabilirsiniz. Bu arada benim adım Jack.Tıp fakültesini bitirileli birkaç yıl oluyor.Babam bir taşralı.Tabi ben de öyle.Bir taşra kasabasında büyüdüm ve lisede futbol oynadım.Aslında futboldan nefret ederim.Fakat amerika’nın lanet olası bir taşra kasabasındaysanız ve üniversiteye gitmek isterseniz eğer spordan başka herhangi bir seçeneğiniz yoktur.Üniversiteye gittim.Ders çalışıp burs alana kadar orada da futbol oynadım.Daha sonra da bıraktım.Kokain satmaya ise lisans yaparken başladım.Önce reçeteler satıyordum.Şehrin doğusunda alıcım vardı.Reçete başına bir dolar kazanıyordum ki aylık 600 reçete satıyordum.O da doktorların imzalarını taklit ediyordu.Daha sonra ilaç çalmaya başladım ve yakalandım.İki yıl hapishanede yattım.Lanet olası yerde az kalsın bir homo olarak çıkacaktım.Hapishaneler gençler için kötüdür.Her yerinde dövmeleri olan kas makineleri yanlarına gelecek taze etler ararlar.Tabi istediklerini yapmamak için karşı çıktım.Fakat çok dayak yedim. Neyse… Şimdi buradan kurtulmanın yollarını aramam lazım.Bir dahaki sefere görüşürüz….
4 Ağustos
Adaya (Ne ada ama?Halaluya deyin!) S.O.S yazdım.Belki bir uçak geçer ve beni kurtarır diye hayal kurmaktan başka çarem yok.Ha aç kalmadım.İki gün boyunca hiç değilse buraya arada sırada acayip kuşlar geliyor.Dün bir tane kayanın üstünde gördüm.Önce biraz yaklaştım elime bir taş aldım ve GÜM! Vuramadım.Tam kaçarken üzerine zıpladım suyun içine gömüldüm fakat kuş elimdeydi.Önce tüylerini yoldum.Pardon önce kafasını kopardım.Aslında acayip bir olay.Kafası koparken çıkan ses ve kan… Psikopat olduğumu düşüneceksiniz ama bu olay bana zevk verdi.Belki de fazla aç kalmamdandır.(en son uçakta hosteslerin dağıttığı salatalardan yedim)Bir ateş yakıp pişirdim.Bol kibritim olduğunu söylemiştim değil mi? Neyse lanet yaşantıma geri döneyim.Neden bahsediyorum biliyor musunuz.Robinson Cruse gibi ünlü olmak için değil.Bir iz bırakmak için.Tabi eğer ölürsem ki buna hiç niyetim yok.Eğer ölmezsem bunların tamamını yakıcam.(böyle olacağını sanıyorum)Bilmiyorum aslında beklide kendime saklarım.Herkes dünyada bir iz bırakmak ister.Bu dünyada yaşayıp ölüyoruz ve hiç kimse bizi tanımıyor.Bu dünyada yaşadığımı hissettirmek istiyorum Size su sorunumu nasıl çözdüğümü anlattım mı?O yediğim hayvanın kanını içtim.Korkunç mu?Hayır değil.Mecbur kalınca her şeyi yaparsınız.Tadı biraz metalik ve sıcak ama yine de işe yarıyor.Ayrıca bir kabın içine işiyorum.(bu arada kabı tahtaları birleştirerek ve biraz yontarak ben yaptım.!)Aslında idrarımı içeceğime kan içmeyi yeğlerim.Hikayeme dönme vakti…
Yakalanmadan önce George diye biriyle tanıştım.Kas yığını olduğundan Koca Oğlan diye çağrılırdı.Bir süre ona ilaç sattım.Bilirsiniz sakinleştiriciler , ağrı kesiciler gibi çok alındığında kafa yapabilecek ilaçlar.Hapisten çıktığımda ise George beni yanına aldı ve kuryelik yapmaya başladım.Bir süre böyle devam ettim ve sonunda beklediğim iş geldi.Beş yüz bin dolarlık mal götürecektim.Gideceğim yere iki beklide üç uçakla gitmem gerekiyordu.(yakalanmamak için)Tabi ben ilk hava alanında başka bir uçağa bindim.Uçaktan da ingiltere’ye doğru giden bir gemiye.Gemiyi Adam diye biri karşılıyacaktı ve parayı alıp yok olacaktım.Tabi buraya düşmeden önceki planım buydu.Acaba George ve Adam ne yapmıştır.George büyük ihtimal beni arıyordur.Adam ise … o da beni arıyordur. Neyse acıktım aslında.Şu parmağımı koparıp yesem mi acaba?Korkmayın sadece şaka.Tabi böyle bir şey yapmam..Yaparmıyım?
7 Ağustos
Ahh.Şu an çok canım yanıyor.Lanet olası bacağım kırıldı ve sürekli kokain çekiyorum.Acıyı biraz olsun dindirdiğini biliyor muydunuz?İyi öğrenmiş oldunuz. Yine aynı kayanın üzerine bir kuş kondu.Bu sefer taş atmak yerine direk üstüne çullanmayı istedim.İşi şansa bırakma gibi bir lüksüm yok.Çünkü çok açım.Eğer burada bir kişi daha olsa onu öldürüp yerdim heralde.Tabi önce o beni yemezse...Önce kafasına bir şey atıp öldürürdüm.Kalbini çıkarırdım etlerini keserdim.Aa neler saçmalıyorum ben.Bu .. yamyamlık olurdu! Her neyse kuşun üzerine doğru koşarken ayağım bir hendeğe girdi.Koskoca adamda hiçbir şey yok fakat bir tane hendek var.Sinir bozucu bir durum.Yere düşerken o çıtırtıyı duydum.Tabi sonra kuşa küfrettim.Hendeğe de.. Şu an bulunduğum yere doğru sürüklendim ve gömleğimi yırtıp bacağıma sardım.Aslında hala acıyor ve kötü durumda.Morardı.Kırığı yerine oturttum galiba.Sonuçta doktorum.Yani doktordum yakalanmadan önce.Antibiyotik almazsam iltihap büyüyebilir ne yaparım bilmiyorum.Belki de kesmeliyim.Kanımı içip bacağımı yerim hem tüm vicudum iltihaplanıp ateşler içinde yatmam.(sadece şaka yapıyorum, hala şaka yapabiliyorum!Halaluya deyin) Size suyu kuşlar hariç nasıl karşıladığımı söyledim mi?.İdrarımı içiyorum.Bir tahta barçasını yonttum ve onun içine işeyip içiyorum.Terleme hariç su kaybım olmuyor.Geçen gece zaten yağmur yağdı biraz suyum var.Lanet olası tuzlu sidiği içmek zorunda değilim! 12 Ağustos Açım.Bacağımın dizimden aşağısı morardı.Artık karar verdim bu yazıyı bitirince bacağımı kesicem.Lanet adadan kurtulmak için!Hem işe de yarar.Sürekli yağmur yağmaya başladı.Ağustosun on ikisinde.Size tarihi nasıl bildiğimi söyledim mi.Bu aslında çok kolay her gün için ağaca bir çentik koyuyorum.Geldiğimde 31 Mayıs gecesiydi.Bir tahta parçasıyla buraya kadar sürüklenmişim.Tıpkı filmlerdeki gibi.Belki de kurtulunca burada yaşadıklarımı satıp film yapıp köşeyi dönerim. Bacağımı kesicem demiştim değil mi.Yanımda köz var bir tahta parçası yarayı soğutmak ve kan akmamasını sağlamak için.Ayrıca bir de çakım ve bıçağım var bu işi yapabilirim.Önce deriyi kesicem.Sonra işin zor kısmı.Sinirleri koparmak.Kemiğim zaten kırıldı.O acıdan ölmezsem buradan kurtulucam! 13 Ağustos Acı.Tek hissettiğim bu.Lanet olsun.Başardım.Eğer bir doktor veya pratisyen gibi bir şey değilseniz bu işlemi yapamazdınız.Sinirlerimi koparırken(yani keserken) acıların en büyüğünü çektiğimi sandım.Fakat henüz ucu kızgın köz olan odun parçasını bacağıma bastırmamıştım.Onu da yaptım.Tanrım kurtulayım buradan! Kanların akması için önceden içini oyduğum tahtayı koydum…
14 Ağustos
Tanrım.İnsan eti yiyiyorum.Hatta daha kötü.Kendi etimi yedim.Hem de pişirmeden.O kadar açtım ki o bana cennetten çıkmış yiyecekler gibi geldi.Yanında ise kanımı içtim.(Tatlı almaz mısınız?Halaluya demeyi unutmayın!)
16 Ağustos
Aslında ikinci ayağımı da kessem fena olmaz.Zaten doğru düzgün yürüyemiycem.Bir işe de yaramıyor…Sakin olun bu bir şakaydı.Ama açım ve bir şey avlayamıyorum.Galiba bazen şakalar gerçek olabiliyor.
19 Ağustos
Sol Elim.Ne kadar da lezzetli gözüküyor.Kolumun tamamı.Bana kaç gün yeter?Bir işe yaramıyor ne de olsa.Ameliyatlarda bile sağ elimi kullanırdım.Bu sayede aç kalmam.Lanet olası sidiğimi de içmem.Yamyam ve vampir olmak farklı bir duygu aslında.Kan içip çiğ et yiyiyorum.(genelde kendime gelince pişirererek)Bu manyaklık.Ahh tanrım… 26 Ağustos Dünyadan bir pislik gibi yokoluyorum.Üzerimde sürekli bir acı var.Biraz olsun kokain azaltsa da yok olmuyor.Ama ölmek istemiyorum.Ölmiycem!İki bacağım bir kolum yok.Süper değimli?Tanrı beni burada kendimi yemem için mi yolladı acaba diye düşünüyororum Sağ elimin sağdaki iki parmağı yani küçük ve yüzük parmakları..Sizce bir işe yarıyormu?Yazı yazarken bile onları kullanmıyorum.Lezzetli görünüyorlar
?? Aust. - emuz
Cı. Çk fazla c azamym ma ayncam! Lmycem!!!(allalıy yı d.yin)
-
Cı. Çk fazla c azamym ma ayncam! Lmycem!!!(allalıy yı d.yin)
what does it mean ?
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------Cı. Çk fazla c azamym ma ayncam! Lmycem!!!(allalıy yı d.yin)
what does it mean ?
-----------------------------Cı. Çk fazla c azamym ma ayncam! Lmycem!!!(allalıy yı d.yin)
what does it mean ?
-----------------------------
son parmağıda yedi heralde ondandır -
ek$iden calıntı galiba :F
-
yazının sadece başını okudum sonunu okumak istemedim
ya hacı bunu anlayamıyorum
senin adın neden cek neden abd lisin ??
-
lost adasına düşen doktor cek geyiği
-
what's your fucking problem mann?
-
saçma ben olsam balık, tutamazsam yosun yada bitki fln yerim. denizde kimse aç kalmaz.
ama tuzlu su ne kadar içilir hiç denemedim.