Hayır Yapmak İsteyenler
-
biliyorum fazla uzadı bu konu ama gerçekten önemli. tahribatta yardım edecek insanlar olduğunu biliyorum o yüzden durumu açıklıyorum.
karşılığında isteyen olursa 2 adet php ve ajax kitabı kargolayabilirim.
arkadaşlar kütahya da okuyoruz ve bir arkadaşım manisa turgutlu da ikamet ediyor. okuduğu bölüm itibari ile staj yapacağı bir kurum yok. ve ben ona adana da staj imkanı ayarladım. benimle adana ya gelecek. ben daha önceden aero bilet sayesinde kendime 30 haziran için uçak bileti ayarlamıştım. çok saf bir arkadaşım. daha önce uçağa da hiç binmemiş zaten köy gibi bir yerde yaşıyormuş. eğer hesabını kullanmayan varsa ben bilgileri vereyim ona 1 adet bilet ayarlayabilir mi? şu an itibari ile 74 tl görüküyor bilet. gerçekten çok hayra geçecek.
-
ne okuyor ve arkadaşın nerelerde staj yapması gerekiyor ?
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------ne okuyor ve arkadaşın nerelerde staj yapması gerekiyor ?
-----------------------------Dış ticaret okuyor. Adana2 da yapacak hocam. ATo da
-
bilet hesabı bulunamadı galiba
hesap satanlar varsa satın alalım hoca
-
haykır yapmak isteyenler diye okudum :|
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------biliyorum fazla uzadı bu konu ama gerçekten önemli. tahribatta yardım edecek insanlar olduğunu biliyorum o yüzden durumu açıklıyorum.
karşılığında isteyen olursa 2 adet php ve ajax kitabı kargolayabilirim.
arkadaşlar kütahya da okuyoruz ve bir arkadaşım manisa turgutlu da ikamet ediyor. okuduğu bölüm itibari ile staj yapacağı bir kurum yok. ve ben ona adana da staj imkanı ayarladım. benimle adana ya gelecek. ben daha önceden aero bilet sayesinde kendime 30 haziran için uçak bileti ayarlamıştım. çok saf bir arkadaşım. daha önce uçağa da hiç binmemiş zaten köy gibi bir yerde yaşıyormuş. eğer hesabını kullanmayan varsa ben bilgileri vereyim ona 1 adet bilet ayarlayabilir mi? şu an itibari ile 74 tl görüküyor bilet. gerçekten çok hayra geçecek.
-----------------------------"FreeZone'lulara, Pegasus'tan 14 Mayis-14 Haziran arasindaki yurtici ucuslarda % 40 indirim firsati! PEGASUS yaz 6666'ya gonder, firsati yakala!Son gun 4 Mayis"
kampayasından aldığım indirim kuponu var kullanabiliyorsanız vereyim?
-
tahribat ı seviyorum. iş halloldu çok teşekkür ederim.
-
Arkadasin turgutlulu mu? Turgutlu'ya koy dersen olmaz ama simdi :)) Turgutlu'nun neresinde oturuyormus ki arkadasin...
isin hallolmus ya sevindim...
-
Turgutlu yada manısa tıcaret odasında staj ayarlayabılırdm ama ayarlanms hyrlsı olsn
-
önce bi konuya yazmıştım talibi çok oldu diye ne edeceğimi bilemediydim sana vereyim hocam ama önce hangi mailde olduğunu bulmam gerek