Haykırış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

Son günlerde bu tip olaylara meraklı arkadaşlar var aramızda bende bir şeyler söylemek istedim Çatlı , Ağca , Özbay ,Çakıcı,Peker vs.. Bunlar gibi insanlar yaşamları.. Ülkücü zihniyetteki gençlerin idealleri haline gelmiş fakat bilinmesi gereken bazı unsurlar var . Gündem deki zaattan ve onunla alakalı kişilerden bahsedelim biraz Şöyleki ; Ağca Çatlının tebasıdır ve o dönemlerde ülkücü  olarak bilinirler zira Çatlı Ülkü ocakları genel başkan yardımcısıdır fakat zihniyetinin bozuk olması nedeni ile o zamanın genel başkanı Yazıcıoğlu tarafından aforoz edilerek bu camiyayla hiçbir alakası olmadığı açıklanmıştır bunun karşılığında Çatlı ve gurubu o dönemde Yönetimin karışık olmasıyla beraber bazı zaaflarından faydalanarak kendi çetelerini kurmuşlardır bu çeteye yardım eden şahısların başındada ve asıl örgütü yöneten kişi zamanında Rahmetli Türkeşin  Teğmeni olan ve o dönemde yüzbaşı rütbesinde bulunan (Türkeşle hiçbir bağlantısı bulunmayan ) bir insandır tüm askeri lojistik desteği o sağlamaktadır çatlının örgütüne .Çatlının Ve gurubunun o zamanki eylemleri Hırsızlık gasb ve adam öldürmek zira çatlının en pisikobat ve kafası çalışmayan tetikcisi ağca idi yani  son tetiği çeken her zaman ağca olmuştur bununla beraber güya miliyetcilik adı altında  Türk gençlerine işkence de bulundular en ve Ankarada bombalı eylemle 7 kişinin ölümüne sebeb oldular fakat hiçbir zaman yürütükleri dava Ülkücülükle hiçbir alakası yoktu kendi şahsı egoları ve para kazanmaktı tek gayeleri.. İpekciyide bu sebebden yok ettiler . Bu tür konu lara meraklı olan arkadaşlar bilirler M.İ.T dışarıdan görüldüğü gibi ulaşılmaz bir üst düzey örgüt değildir eğer stratejik konuda bir şeyler biliyorsan ve ispiyonculuk kanına işlediyse rahatlıkla mit le irtibata geçersin zira Çatlının yaptığı gibi  Çatlının mitle alakası bu sebeble başlamıştır Kendisi bir zamanlar hiz met etiği kutsal davayı ve liderinin iftiralar atarak mit e muhpirlik suretiyle ispiyonlamıştır ispiyon etiği şahıslar Rahmetli Türkeş Ve O zamanlar Ülkü Ocakları Genel Başkanı Muhsin Yazıcı Oğludur..

O dönemdeki Devlet yönetiminin otorite eksikliğineden yararlanan Çatlı ve ekibi bir çok yasa dışı eylem yapmıştır ve devlette bunlarla uraşmamışdır zira her yerde kan akmaktadır (sağ-sol) Çatlı ve ekibinin yani baş tetikcisi Ağcanın eylemleri Tamamen kendi yaşam tarzları ile alakalı bir durumdur .Bazı gençler ermeni mafyasını yok etti felan diyor evet ermeni ve Yahudilerle savaştılar çünkü onların elleri altında olan  kokain ve bu tarz  ahlak dışı illegal olayların tek otaritesi olmak için . Papa ya yapılan saldırıda Türkiye de bulunan bu pazarda tek sözün Çatlı ve ekibine ait olduğunu ve  Türkiyeyi ancak kendilerinin sömürgesi altında olduğunu kanıtlamak için yapılan bir eylemdir (anlayan Anlar)

Neyse benim demek istedeğim şu arkadaşlar eskide olsa ben bu davaya 12 yılımı verdim bu olay öyle basit bir şey değil 3-5 tane çapulcuya mal edilemez Eroyin satan karı satan kumarhane işleten  gasp için adam öldüren şahıslar ülkücü ve devlet adamı veya derin devlet kahramanı diye lanse edilmemelidir  bilen bilir 4 ülkü yad edilmiştir türk genclerine ta orta asya diyarlarından .Bu ülküler ışığında ilerlemelidir bu devletin milliyetci gençleri.Şu anda bakın sizin kahraman olarak gördüğünüz adamların hepsi yamuk.. Eroyın ticareti beyaz kadın ticareti kara para aklama tüm kumarhane ve gazino işletmeleri gasb hırsızlık ve bil umum illegal işler kendilerinden sorumludurlar .. Bu kadar pislik taşırlarken hala Ülkücü olarak anılıyorlar ya işte bu beni deli ediyor . Vel hasılı kelam büyüklerimiz bize bişeyler öğretmişti Delikanlıyı 3 şey bozar Kadın-Uyuşturucu-Kumar  bunlarda hepsi mevcut sonra bana delikanlı ağır abi ayakları yapmasınlar bir insanın özelharekat daire başkanı olması onun şerefsiz olamayacağı anlıma gelmez.

Bu sebebden konuyla alakalı olan gençler 4 ülküyü hatırlayın ve unutmayınki kendisine faydası olmayan bir insanın vatanına milletine hatta ailesine dahi faydası olmaz  .Ve asla şerefsiz konumuna giren insanları ülkücü kahraman olarak nitelendirmeyin gerçek ülkücü şehitlerin hakkını yemiş olursunuz …

Saygılarımla…

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Konuyu güzel yorumlamışsın fmk..

7 kişiyi öldürmüş  demiştin  bu 7 kişi tkp adamları değilmiydi oyle hatırlıyorum ben zannedersem..

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    CLK-J35 bunu yazdı:

Konuyu güzel yorumlamışsın fmk..

7 kişiyi öldürmüş  demiştin  bu 7 kişi tkp adamları değilmiydi oyle hatırlıyorum ben zannedersem..

TKP milatını değilleri ama sol görüşlü gençlerdi şunu unutmamak gerekli sol görüşlü insanlarda bu ülkenin ferah içinde yaşamasını istiyorlar kendi yöntemleri ile solcu bir insanla bölücü zihniyetteki bir insan aynı kefeye konulamaz bölücüler kendi bayraklarını çekmek isterler diğerleri sie yönetim değişerek daha güzel günlerin gelmesini ister aslında hedef aynı lakin yollar farklı .

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim benim tanıdığım ülkücüler genelde solculara direk ülke bölücüsü gözünde bakarlar.Artık bunu kimler hangi şerefsizler söylemişse...

işte öyle söyleyenlerde yukarda bahsettiğim insanları kahraman yaparlar ..

Toplam Hit: 1541 Toplam Mesaj: 4