folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hayri Sevabina Biri Su Siteyi Gocertsin Ya !

Hayri Sevabina Biri Su Siteyi Gocertsin Ya !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

www.dnes.bg

kodumun sitesinde , turklere ve turkiyeye kufur serbest ! adamlara mesaj yaziyoruz , kufursuz ! kaynaklarla , kopekler siliyorlar hemen. bu ermeni konusuyla ilgili gene bi haber yapmislar , gene ban yedim !

Bu isten anliyan arkadaslar bi zahmet bakin su kopeklere, gecenlerde sql baglantisini hacklemislerdi sitenin, haberlerin yorumlarini silebiliyorduk !

http://www.dnes.bg/world/2010/04/24/armencite-otbeliazvat-95-g-ot-genocida-prez-1915.89912#comment-newest

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Ne yalan söliyim konuyu ilk gördğümde oha böyle konumu olur lamer mekanımı burası diye duraksadım.. Konuyu açtığımda ise kendmden utandım adeta.. Duyarlılığından kutluyorum seni Hocam.. İcabına bakarlar merak etme.. redsea ve dersimlihackera bi ilet.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne yalan söliyim konuyu ilk gördğümde oha böyle konumu olur lamer mekanımı burası diye duraksadım.. Konuyu açtığımda ise kendmden utandım adeta.. Duyarlılığından kutluyorum seni Hocam.. İcabına bakarlar merak etme.. redsea ve dersimlihackera bi ilet.

-----------------------------

baydi site , etmedikleri laf yok itlerin .

bide bizede laf yapiyorlar . Turkuz diyoruz gene siliyorlar,  haberde 2 milyon oldurulmus ermeni yazmislar "2 milyon ermeninin mezari , cesetleri nerde" yazdim , sildiler/ 

en sonunda ana avrat kufur ettim , mesaji sildiler ve banladilar. "Turk" olarak yazan bendim ...

Toplam Hit: 933 Toplam Mesaj: 3