folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haytap İçin Reklam Cumlesi Ariyoruz

Haytap İçin Reklam Cumlesi Ariyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Oturdugunuz yerden sokak hayvanlarina bir katkiniz olsun ister misiniz, yardima muhtac canlar için, hicbir maddi manevi cikar gozetmeksizin "kafanizi" tasin altina koymak ister misiniz? Eğer tüm cevaplariniz Evet ise Hayvan haklari federasyonu için yapacagimiz reklamda kullanabilecegimiz yaratici cumlelerinizi bekliyoruz.

Ister vicdana seslenin ister Haytap'in neden desteklenmesi gerektigine vurgu yapin isterseniz sadece Haytap I anlatin farketmez. Tek cumle, hatta yerse tek kelime ile bile anlatabilirsiniz. 

Bir TV reklami gibi düșünun ki bir nevi oyle de fakat goruntu kullanamayacagiz, sadece yazi. Kural șu ki bosluk, virgul nokta vb seyler dahil 176 karakteri gecmeyecek fakat illede denklestirmeye calismayin varsa fikriniz "bu beni etkilerdi" dedginiz bir șey yazin bir sekilde kurala gore, anlamini bozmadan sadelestirme yolunu da deneriz. Elimizden gelen her seyi yapariz siz "kafaniza" takin yeter. 

Tesvik unsuru tasiyabilir diye sunu da not duselim kuracaginiz cumle ya da cumlecikler yaklasik 150bin (arti eksi 10k) insan tarafindan okunacak hatta bunlardan biri siz de olabilirsiniz. 

Haytap'in su ulkedeki isini en iyi yapan sivil toplum kurulusu oldugunu bilen zaten bilir fakat suphesi olan varsa ahmet Kural'in kisisel guvencesi altinda soyluyorum ki "iyi ki varlar!" dedigimiz iyi insanlarin zaman, para, eglence  vb degerlerini kendisini savunamayan canlarin sozcusu, sorumlusu ve savunucusu olmaya adamis bir form butunudur Haytap. 

Haytapli ise giresundaki o kopegin uzerine montunu orten amcadir, bakkaldan aldigi ekmegi yolda kendisine eslik eden karabasa bolen cocuktur, her seyin gelip gecici oldugu su dunyada bir canin kiymetini bilen, kutsalligina inanan herkestir. Sendir, bendir.. Hadi simdi dusunme zamani :) reklam bir hafta icerisinde yayina girecek o zamana kadar bos kaldikca... 

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haytapla hayvanlari hayata bağla. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Tüm Hayvanlar Birleşin!!!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

katkılarınız için teşekkürler bir de up olsun

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

katkılarınız için teşekkürler bir de up olsun

gece ben vijdan yaptım biraz adam uzun uzun yazdı sallamamış gibi olduk diye.

Sonra ciddi cidii düşünüp birşey yazmak istedim ama aklıma gelmedi. Bulamadım. Bulursam eklicem ben

Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 5
reklam hayvan haytap haklari federasyonu