Hayvan Hakları Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Çalıştığım sitenin karşısında tahminen 1 yaşında husky var.Sürekli bir inilti içerisinde havlasa amenna ama sürekli böyle inilti gibi sesler çıkartmakta.Buda benim içimi eritmektedir.Kısacık tasma takmışlar hayvan doğru dürüst yatamıyor bile.Sonra hayvan sürekli oynamak istiyor ama sabahtan akşama kadar kısacık bi tasmayla duruyor gunde çok nadir salıyolar onun harici köpek sürekli bağırıyor.

Sonrasına mesela köpeği gezdirmek istiyolar köpek istemiyor sanki poşet çekermiş gibi tasmayla çektirmeye çalışıyolar köpeği öyle bir çekiyolar ki tasma boğazından çıkıyor o derece.

Şimdi sizlerden ricam bu hayvanı bu durumdan nasıl kurtarabilirim ?

Yani nereye şikayet edebilirim en azından uyarı alsınlarda da bir daha tekrarlanmasın vs ?

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim haytap var onlara ulasabilirsin yada pet skandal sayfası var facebookta ordan ulaşabilirsin. Ama şu var hayvanı sahibinden almak cok zor bişey. Artı aldırsan bile sonu barınak olabilir dikkat et.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bir gün hayvanların öldürülmesinede insan öldürülmüş gibi bakılacak,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bir gün hayvanların öldürülmesinede insan öldürülmüş gibi bakılacak,

Sebepsiz yere bir hayvana işkence edip öldürebilen insan, bir insanı neden öldürmesin ki?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Hocam istediğim şey hani uyarsınlar adamı işte bak kardeşim şöyle şöyle şikayet var hayvana eziyet ediyormuşsunuz.

Birdaha öyle olursa böyle olur hani bi nevi gözünü korkutsunlar.Dayanamıyorum artık ben alacam dükkana ben besleyecem yani iş kavgaya dönüşecek diye korkuyorum.

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 767 Toplam Mesaj: 5