Hayvan Hakları Hk.
-
Merhaba arkadaşlar,
Çalıştığım sitenin karşısında tahminen 1 yaşında husky var.Sürekli bir inilti içerisinde havlasa amenna ama sürekli böyle inilti gibi sesler çıkartmakta.Buda benim içimi eritmektedir.Kısacık tasma takmışlar hayvan doğru dürüst yatamıyor bile.Sonra hayvan sürekli oynamak istiyor ama sabahtan akşama kadar kısacık bi tasmayla duruyor gunde çok nadir salıyolar onun harici köpek sürekli bağırıyor.
Sonrasına mesela köpeği gezdirmek istiyolar köpek istemiyor sanki poşet çekermiş gibi tasmayla çektirmeye çalışıyolar köpeği öyle bir çekiyolar ki tasma boğazından çıkıyor o derece.
Şimdi sizlerden ricam bu hayvanı bu durumdan nasıl kurtarabilirim ?
Yani nereye şikayet edebilirim en azından uyarı alsınlarda da bir daha tekrarlanmasın vs ?
-
kardeşim haytap var onlara ulasabilirsin yada pet skandal sayfası var facebookta ordan ulaşabilirsin. Ama şu var hayvanı sahibinden almak cok zor bişey. Artı aldırsan bile sonu barınak olabilir dikkat et.
-
Bir gün hayvanların öldürülmesinede insan öldürülmüş gibi bakılacak,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bir gün hayvanların öldürülmesinede insan öldürülmüş gibi bakılacak,
Sebepsiz yere bir hayvana işkence edip öldürebilen insan, bir insanı neden öldürmesin ki?
-
Hocam istediğim şey hani uyarsınlar adamı işte bak kardeşim şöyle şöyle şikayet var hayvana eziyet ediyormuşsunuz.
Birdaha öyle olursa böyle olur hani bi nevi gözünü korkutsunlar.Dayanamıyorum artık ben alacam dükkana ben besleyecem yani iş kavgaya dönüşecek diye korkuyorum.