Hazir Script

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    el_tarikat
    el_tarikat's avatar
    Erkek

arkadaşlar ünlü bir sitenin hazir sicriptini satın almak isitiyorum standartı 50 dolar updateli olan yaklaşık 400 dolar

ben bu scirptin içerigini degişmek isitiyorum bir takim başlıklarını rengini falan filan

sizce ilerde bir sorun yaşıya bilirmiyim yani davalık falan filan olurmuyum

ve scripti aldigim yerde bir şekilde bana satıkları scripti iptal edebilirlermi

sizce avantajları ve dez avantajları nedir bilgilendire bilirseniz memnun kalırım

sala gitsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

1- konuyu yanlış yere açmışsın.

2- istediğin sitenin scriptini kullan. bişe olmaz, taki scriptini kullandığın siteye rakip olana kadar..

3- cok merak ettim/ettik hangi siteymiş bu updateli scripti 400 $ olan site?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    el_tarikat
    el_tarikat's avatar
    Erkek
    netkomik bunu yazdı:
    -----------------------------

1- konuyu yanlış yere açmışsın.

2- istediğin sitenin scriptini kullan. bişe olmaz, taki scriptini kullandığın siteye rakip olana kadar..

3- cok merak ettim/ettik hangi siteymiş bu updateli scripti 400 $ olan site?

-----------------------------
    kardeş şuan bu bir sir bir opreesyon yapacam  ismide harika mileti böyle kamyonla gelecek herkes meraKINDA ne var diye orada :)) rakip olursamda googla satacam :)))

sala gitsin
Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 3