Hazır Sistemler Hak
-
Merhaba beyler max 30k bütçemiz var hanım illa oğlana pc alalım diye tuturuyor e-ticaret sitelerinde hazır sistemler bu fiyat bantlarında var (ekran vs dahil) baktığımda ekran kartları olsun işlemciler olsun hep eski nesil oğlan 11 yaşında bunlardan birini alsak ne kadar yeterli olur veya alınırmı oyu için düşük ayarlarda çalışması sorun değil ne kadar götürür bizim için önemli olan konu bu
yorumlarınız benim için değerli :) şimdiden teşekkür ederim
-
Hocam şunu al arkana yaslan https://www.hepsiburada.com/izoly-obelisk-i5-10400f-16gb-512gb-m-2-nvme-rx-580-8gb-24-oyuncu-oem-seti-p-HBCV000002W2IP?magaza=%C4%B0zoly
büyük ihtimal gta 6 çıkınca onu tutturacak ama o oyunu oynayamazsın -
Hocam bilindik marka al saçma sapan markalar alma aşırı dandik malzeme kaliteleri oluyor
-
emnimax bunu yazdı
Hocam bilindik marka al saçma sapan markalar alma aşırı dandik malzeme kaliteleri oluyor
aynen hocam bende ondan çekiniyorum adam 20 k sistem yapmış satıyor satıyorda 1 ay 1 sene sonra o sattığı mal nasıl olacak ?
-
Bosluk bunu yazdı
Hocam şunu al arkana yaslan https://www.hepsiburada.com/izoly-obelisk-i5-10400f-16gb-512gb-m-2-nvme-rx-580-8gb-24-oyuncu-oem-seti-p-HBCV000002W2IP?magaza=%C4%B0zoly
büyük ihtimal gta 6 çıkınca onu tutturacak ama o oyunu oynayamazsınÜstat fav ekledim teşekkür ederim
-
Bosluk bunu yazdı
büyük ihtimal gta 6 çıkınca onu tutturacak ama o oyunu oynayamazsınUsta yapma, bu fiyata daha iyi bilgisayarlar bulunur. Parça parça toplasan bu fiyata erişmez diye düşünüyorum
-
hocam itopyadaki hazır sistemlere bakabilirsin toplama pc olarak hazırlıyorlar istanbul yada ankara daysan direkt görüşüp yardımcı oluyorlar hatta sistemi onlar toplayıp veriyor sadece ekran kartı sökük oluyor oda taşımada sorun yaşanmasın diye. Hepsiburada ve benzeri sitelerde satılan sözde hazır sistemler gerçekten sorunlu ya kullanılmış ürün yada fii tarihinden kalma makinaları iteliyorlar millete ürünlerin kutuları bile yok yani ortada. İtopya veya vatan gibi yerlerde toplayınca her ürünün kutusunu alıyorsun ve başına bişey geldiğinde ürünlere muhattabın oluyor 2 kuruş ucuz alacağım diye girilecek risk değil valla. 3 sene önce itopya dan topladım makinayı mevcut bir paket üzerinden gittik onun üzerinde değişiklikler yapmıştık rtx4080 li bi sistem topladım miss gibi halen kullanıyorum. Bütçe dostu paketleride var bi bak derim.
-
Ccaglayan bunu yazdı
hocam itopyadaki hazır sistemlere bakabilirsin toplama pc olarak hazırlıyorlar istanbul yada ankara daysan direkt görüşüp yardımcı oluyorlar hatta sistemi onlar toplayıp veriyor sadece ekran kartı sökük oluyor oda taşımada sorun yaşanmasın diye. Hepsiburada ve benzeri sitelerde satılan sözde hazır sistemler gerçekten sorunlu ya kullanılmış ürün yada fii tarihinden kalma makinaları iteliyorlar millete ürünlerin kutuları bile yok yani ortada. İtopya veya vatan gibi yerlerde toplayınca her ürünün kutusunu alıyorsun ve başına bişey geldiğinde ürünlere muhattabın oluyor 2 kuruş ucuz alacağım diye girilecek risk değil valla. 3 sene önce itopya dan topladım makinayı mevcut bir paket üzerinden gittik onun üzerinde değişiklikler yapmıştık rtx4080 li bi sistem topladım miss gibi halen kullanıyorum. Bütçe dostu paketleride var bi bak derim.
İtopyada en ucuz topladığım pc 40k geçiyor hocam :)
-

Dün face sayfasında gördüm. Ha buna ne kadar güvenilir dersen emin ol ki hiç bilgim yok. Ekran kartı mining olayını anlayabilecek bir kişi ile bakılabilir.