Hazır Sunucu Paketi Full Serv 1.2.1.0 Türkçe - 9.65
-

Hazır Sunucu Paketi Full Serv 1.2.1.0 Türkçe - 9.65
Bu Program Apache, Php, MySQL, Zend Optimizer, PhpMyAdmin birleştirilerek hazırlanmıştır. FullServ programı ile kendi bilgisayarınızda php scriptleri çalıştırabilirsiniz. Kurulumu ve kullanımı oldukca basitdir. hiç bir ayara gereksiniz duymadan kendi bilgisayarınızda calıstırabilirsiniz.

http://hotfile.com/dl/53688575/393e3fd/FullServ-KILICH.rar.html

-
kısa bir süre önce burada bir ileti vardı...
-
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------hotfile'ı hiç merak etmedim, mesela, şuan bu ücretsiz şeyin direk linki yerine bunu yükleyip vermişsin ya, indirsek ne gibi bir kazancı oluyor sana? ciddiyim, işe yarıyorsa indirip silelim yani..
bu arada, hiçbir şeye yaramaz laf aramızda, xampp hepsinden kaliteli.
-----------------------------Bi kazanca ihtiyacım yok,Maksat işe yarar belki niyetiyle yapılmış i paylaşım...Böyle buldum böyle ekledim...Xampp senin tercihindir..belki işine yarayan olur diye paylaşılan bişiy...İşine yaramayan indirmez olur biter...
-
KILICH bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------hotfile'ı hiç merak etmedim, mesela, şuan bu ücretsiz şeyin direk linki yerine bunu yükleyip vermişsin ya, indirsek ne gibi bir kazancı oluyor sana? ciddiyim, işe yarıyorsa indirip silelim yani..
-----------------------------Bi kazanca ihtiyacım yok,Maksat işe yarar belki niyetiyle yapılmış i paylaşım...Böyle buldum böyle ekledim...Xampp senin tercihindir..belki işine yarayan olur diye paylaşılan bişiy...İşine yaramayan indirmez olur biter...
-----------------------------hacım niye sinir yapıon? adam akıllı soru sormuş sana bişeye ihtiyacınmı var demiş?
-
sezoo bunu yazdı:
KILICH bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------hacım niye sinir yapıon? adam akıllı soru sormuş sana bişeye ihtiyacınmı var demiş?
-----------------------------ben de anlamadım :S
neyse, editleyeyim bari, sormamış olayım sorryabout that...
-
appserv en iyisi bence