Hazırlıktan Kalanlar İçin Yatay Geçiş
-
slm ben hacettepedeyim ve hazırlıktan kaldım ankara üniversitesine geçmek istiyorum ama yatay geçiş tarihleri daha açıklanmadı açıklanınca buraya yazarmısınız bu geçiş hazırlıktan kayıt sildirme o nedenle farklı bu aralar olacak
-
hazırlıktayken yatay geçiş oluyo mu ya? onun için ortalama yapmış yani en az bir dönem okumuş olmak gerekmiyor mu? sen 2 kere hazırlık okuyacaksın geçemezsen random olarak seni bi devlet üniversitesine aynı bölümün türkçesine yolluyo diye biliyorum ben
-
yok aga öyle değil hazırlıktan kayıt sildirip başka üniversiteye yolluyolar onuda şöyle örnekleyebilirim
ben hacettepede okuyorum
ankara üniversitesi lys kontejanı 30 dgs kontejanı 6 kişi aldı diyelim
hazırlıktan kayıt sildirerek geçişte diğer üniversitenin yani ankara ünv.nin kontejanın %10 baz alınır yani
lys ile hazırlık okuyan tüm okullar icin 3 dgs ile hazırlık okuyan tüm okullar icin 0,6 buda 1 kişi yani toplamda 4 kişi alırlar
-
haci hazirligi gecersin ya hacettepeyi birakma bence, gel istanbula ben sana ingilizce ogretirim ikinci donem baslarsin.
ankara universitesi ne la ?
-
haci öyle diyonda ı dont have much money yani ayrıca teşekkür ederim yardım etmeye istediğin için ben dgs den kazanmıstım bilgi ve belge yönetimini ankaraya gecersem daha kısa surede bitirecem ama kalırsam bana hazırlık atlama yollarını öğretirmisin