Hazırmısın? Gel Öyleyse...
-
Bu yazının ellerinden tut, bırakma sakın. Vururlar yoksa kuytu bir köşede. Gözyaşın kadar benimse onları. Ezberlemesen de olur, istersen sil baştan yaz.. Ya da kendini koy boşalan yere. Nasıl olsa seni anlatıyordu hepsi..
Belli ki canın sıkkın, yorulmuşsun.. İstersen biraz dinlen yazmaya başlamadan önce. Beklentilerin peşinden koşmak yorar insanı.. Hele bir de yalnızsan. Seni senle tanıştırayım istersen.. Bir kadeh deniz ikramım olsun.
Ama sonra ellerinden tut bu yazının olur mu..?
Şu yoldan geçeni tanıyormusun.. Bak, acısı ne kadar da benziyor seninkine.. Senin acın ne kadar da benziyor onunkine.. Selam veriyor sana, ola ki yalnızlığından tanımış seni. Alışacaksın sen de meraklanma.. Öğreneceksin insanları acılarından ve bileceksin artık hangi gözyaşının hangi acıya aktığını..
Mesela beni tanır herkes.. En çok da yalnızlığımdan.. Herkes acısını bende bırakır gider çünkü. Benim hep yıkılmayacak o büyük dağ olduğuma inanırlar. Bu yüzden bendedir kendini "herkes" sananların acısı.. Sen de tanı acılarını, tanı sana bırakılanları. Eğer hala mutluyum diyorsan sana verebilirim bende olanları...
Dinlendiysen başla yazmaya.. "gitme" diye başla istersen.. Korkma yaz! sorarlarsa beni gösterirsin.. İlk başta zor gelir biliyorum ama alışırsın sonra seni duymamalarına.. alışırsın ama unutmazsın. Bak.. bir acıyı daha tandın işte ne mutlu sana!
Yalnızlık mı ? Neden bahsediyorsun sen! Bak şimdiden iki oldunuz ya.. Deniz ve sen! İğne atsan yere düşmez artık...By NowalgiN...
-
kalbini sağlık hoca senin yazılarından kitap olur :S hatta bunları araklayaıp site bile açılır:S:S:S
-
NowalgiN'in dönüşü!
İşte en çok özlediğim şeydi bu..
Şiirlerin, yazıların..
Muhteşemsin sen aga yaa :)
Ellerine sağlık çok güzel..
Devamını bekleriz ^^ -
Yıllar geçse de bizim Nowalgin aynı Nowalgin...
Yüreğine sağlık!...
Hoşgeldin!
-
Criminal bunu yazdı:
-----------------------------Yıllar geçse de bizim Nowalgin aynı Nowalgin...
Yüreğine sağlık!...
Hoşgeldin!
-----------------------------Her yazısında yüregimizin kıpırdamasına sebep olur..
Yüregine saglık..
-
Yüreqine saqlık aqa.Cok saqlam kelimeler.ßunları ßir araya qetirmek yürek i$i.Sende de ßir hayli var.
ßuradan hOly e sesleniorum.ßu adam ßir madaLyayı haketmi$tir..
-
Nowalgin hocam hoşgeldin. :( özledik seni, gene yazıp gidicen belkide olsun, yinede çok teşekkür ederiz. Allah o yüreğini korusun.
-
Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.. belki yazıp kaçıyorum ama buralardayım ben (:
teşekkürler hepinize
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.. belki yazıp kaçıyorum ama buralardayım ben (:
teşekkürler hepinize
-----------------------------Kesinlikle yazıp kaçıyorsun :)))
-
yuhhhh diorum başka bişi demiyorum sayın seyirciler... abi hll sin güsel bi yazı bence sende yazarlık filan yokmu ?? bi kitap işi filan düşünsen..