Hd Film En Hızlı Nerden Çekebilirim
-
akşama kadar 2 film indirmem lazım ama tek link kaynaklar çok yavaş indriyor premıum da elimde yok en çok yaptığım 720 p filmleri sitesinden idm yardımıyla çekip izlemek ama laptop ta izlemeyecem akşam öğrencilere izletcem 46 inch tvde iyi bir görsellik olsunisyorum 8gb veya 4gb indirmem lazım man of steel nereden çekebilirim fikir varmı torrent falan da uyar ama ne kadar hızlı olacak o var.
-
hocam torrentten cekeceksin
-
ummeti_bela bunu yazdı
hocam torrentten cekeceksin
işte hazır lokma lazım şu an :) seri torrent bulsam iyide nerde
-
-
Torrentten sunucuya çekiyorum şuan senin için usta, ftp server kurmayı becerebilirsem indirirsin çatır çatır
-
noname bunu yazdı
Torrentten sunucuya çekiyorum şuan senin için usta, ftp server kurmayı becerebilirsem indirirsin çatır çatır
eyw hocuda 3 saatim var ben 2gb lık indirmeye başladım bi yandan torrrentten çekıor ummeti bela verdi saolsun ama bakalım. hocu.
-
noname bunu yazdı
ben okulun netten bağlandığım için torrent indiremiyom hocam
bende beklerim
-
HeYeT bunu yazdınoname bunu yazdı
eyw hocuda 3 saatim var ben 2gb lık indirmeye başladım bi yandan torrrentten çekıor ummeti bela verdi saolsun ama bakalım. hocu.
hocam yetişmeyecek malesef, sunucuyu aldığım firma değişik bir win7 versiyonu kurduğu için ( embedded edition diye saçma salak bir şey ) bir çok özelliği desteklemiyor, format attıracağım tekrar.. kusura bakma
-
vk720p yayın yapan indirmeden izle, 720p izle tarzı sitelerden idman ile çatır çatır çekiliyor.
-
http://yify-torrents.com/browse-movie magnet link ile en güzeli bence
-
RETRET bunu yazdı
vk720p yayın yapan indirmeden izle, 720p izle tarzı sitelerden idman ile çatır çatır çekiliyor.
ben bunu yapıyorum zaten hocam ama formatlarda bi oynama yapılıyor sanırım dışardan tek linkten veya torrentten çektiğim 720p ler 4 gb buluyor siteden çektiğim zaman 2 gb yada ben karıştırıyorum