HD Film İzlemek !
-
Beyler evde Toshiba Regza 106 ekran LCD var. Ayrıca dreamboX uydu alıcısı var ama Hd çıkışı varmı bilmiyorum eve gidğince bakarım. Aklıma geldi önümüzdeki 3 gün çarsıya gelemicem Maçları HD seyretmek istiyorum ekran buyuk oldugundan normal kalitde pixeller çok belli oluyo parca praca oluyo...
HD Kanalları hd kalitesinde izlemek için bi kablo gerekiyomus heralde hd kablosu. o kabloyu LCD ile Uydu alıcısa bağladığımız zaman baska bişey yapmamaıza gerek varmı görüntü direk hd ye dönermi... baska ne yapmam gerek eve giderken alıcam kablo
-
Televizyonun full hd ise altın uçlu kaliteli bir de hdmi kablo al uydunun da çıkışı varsa hdmi olarak sorunsuzca izlersin,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Televizyonun full hd ise altın uçlu kaliteli bir de hdmi kablo al uydunun da çıkışı varsa hdmi olarak sorunsuzca izlersin,
-----------------------------robinson hocam yapma etme öyle kabloyu takınca hd oluyormu bikere hd yayın bağlımı d smart yada digitürk hd yayınlardan birine abonmen olman lazım öyle kabloyla olcak iş değil hocam
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------robinson hocam yapma etme öyle kabloyu takınca hd oluyormu bikere hd yayın bağlımı d smart yada digitürk hd yayınlardan birine abonmen olman lazım öyle kabloyla olcak iş değil hocam
-----------------------------e yani hd dedigin sey videonun cozunurluguyle alakali video kabloda olu$turulmuyo ki kablo degistirince hd olsun. videonun cozunurlugu yayinci firmaya bagli arkadasin dedigi gibi `hd en` gibi hd yayin yapan kanallardan hd izleyebilirsin.
-
Adamın hd yayın cihazı ve hd yayıon yapan kanallardan görüntü aldığını var sayarak yorum yaptım ben, dreamboX uydu alıcısı var ayrıca o sisteme yıllık ücret ödüyorsun, bir çok şifreli kanalı kırıyor dreamboXlar ama türkiyedeki hd yayınları izliyemiyor bundada en büyük etken d-smart mış hd-yayın frekansınımı ne açmıyormuş bende dreamboX alacaktım ama türk hd kanalları izlenemiyeceğini öğrenince macburen d-smrat hd aldım çokta menmunum,
-
Adamın hd yayın cihazı ve hd yayıon yapan kanallardan görüntü aldığını var sayarak yorum yaptım ben, dreamboX uydu alıcısı var ayrıca o sisteme yıllık ücret ödüyorsun, bir çok şifreli kanalı kırıyor dreamboXlar ama türkiyedeki hd yayınları izliyemiyor bundada en büyük etken d-smart mış hd-yayın frekansınımı ne açmıyormuş bende dreamboX alacaktım ama türk hd kanalları izlenemiyeceğini öğrenince macburen d-smrat hd aldım çokta menmunum,
-----------------------------LigTv HD Yayın yapmıyormu ben Maç için alıcam Film izlemiyorum pek zamanım olmuyor. Televizyonun bi sürü HDMİ çıkışı var Üstünde HDMİ etiketi var Full HD olması lazım ben pek anlamam bu işlerden ama 2 bucuk milyar para vermiş babam :)
Ligtv için soruyorum Film izlemek derken D martın kanallarını da kırıyor evet onu kastetmiştim
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------LigTv HD Yayın yapmıyormu ben Maç için alıcam Film izlemiyorum pek zamanım olmuyor. Televizyonun bi sürü HDMİ çıkışı var Üstünde HDMİ etiketi var Full HD olması lazım ben pek anlamam bu işlerden ama 2 bucuk milyar para vermiş babam :)
Ligtv için soruyorum Film izlemek derken D martın kanallarını da kırıyor evet onu kastetmiştim
-----------------------------Dediğim gibi o zaman kaliteli bir hdmi kablo al lig tv hd yayın veren bir cihazıda tv ye bağla sorunsuzca son derece net ses ve görüntü ile izlersin, geçen aylarda hd olarak basket maçları vardı dünya kupası izlemeye doyum olmuyor keşke daha önceden edinseymişim bu sistemi diyorsun,
-
dreambox hd 8000 ise hd olarak izlersin s500 ise izleyemessin
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
dreambox hd 8000 ise hd olarak izlersin s500 ise izleyemessin
-----------------------------anladım hiç dikkat etmedim cihaz hediye gelmişti.. bi bakim eve gidince markasına hd çıkışına felan varmı... aksam açık bi yer bulursam alayım kablo