HD Media Player

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Hd Media Player kullananlar varmıdır ürünü yeni aldım sanal marketim'den özellikleri nasıldır övülen bir cihaz ama sizin kullandıklarınız nelerdir.

NOONTEC V9 2TB MKV H.264 Full HD 1080p DTS Bittorent Media Player

Noontec V9 Full HD 1080p Destekli Medya Oynatıcı
    Farklı birçok formatta 1080p video oynatımı, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Digital ses desteği, Yüksek Kaliteli Canlı Yayın Kaydı, Ağ bağlantısı ve Bittorent download desteği sayesinde bir medya oynatıcıdan beklentilerinizin tamamını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Kayıt Özellikli
    Noontec V9 Full HD Medya Oynatıcı AV çıkış özelliği olan cihazlardan kayıt yapabilme olanağına sahiptir. Örneğin uydu alıcınızı bağlayarak TV' nizden canlı yayını kaydedebilirsiniz.
    A/V girişinden bağlayacağınız kaynaktaki görüntülerinizi DVD kalitesinde dijital ortama aktarıp kaydedebileceksiniz.
    Kayıt yapabileceğiniz bazı cihazlar şunlardır :
    Uydu Alıcınız
    Dijital Kameralar
    Dijital Fotoğraf Makineleri

Canlı Kayıt Fonksiyonları (Disk Olan Modellerde)
    Canlı yayını durdurabilir, geri alabilir ve canlı yayına anında kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
    Time Shift özelliği sayesinde en heyecanlı sahneleri artık kaçırmayacaksınız.

Zamanı Ayarla ve Kaydetsin
    Noontec V9 Full HD Medya Oynatıcının zaman ayarlı kayıt özelliği sayesinde, siz başında olmasanız bile kayıt yapabilir. Dilediğiniz gün ve saatte dilediğiniz süre kayıt yapması için programlama yapabilirsiniz. Noontec V9 programladığınız saatte açılarak kayıt yapar* ve bu sayede sevdiğiniz programları, dizileri, filmleri dilediğiniz zaman izlemenin keyfini sürebilirsiniz.
    Not : *V9 modelinde Tuner özelliği olmaması sebebiyle sadece kaynaktan V9 un A/V girişine bağlantı yapılan görüntünün kaydını gerçekleştirebilir.

İster Dahili İsterseniz Harici Diske Kayıt İmkanı
    Noontec V9 Full HD Medya Oynatıcının kayıt özelliğini kullanmak için dahili veya harici bir disk bağlamanız yeterlidir. Dahili olarak 2TB kapasiteye kadar kolayca takabileceğiniz 3.5" SATA HDD veya USB çıkışlarından birine bağlayacağınız herhangi bir kapasitede taşınabilir diske veya usb belleğe DVD kalitesinde kayıt imkanı sunulmaktadır.

Optik Çıkış ve Dolby Digital Plus, DTS Desteği En Kaliteli Ses, Noontec V9 Full HD Medya Oynatıcısında
    Noontec V9 Full HD Medya Oynatıcı, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Digital, AC3 5.1/7.1 Kanal sesleri HDMI veya Optik Ses çıkışından dijital olarak çevresel ses sisteminize aktarıp 7.1 kanal olarak çözdürebilir ve gerçek sinemanın keyfine varabilirsiniz. Tüm sesleri HDMI bağlantı veya arka panel analog ses çıkışı üzerinden stereo olarak da alabilirsiniz.

BitTorrent Download Özelliği
    BitTorrent Download Özelliği sayesinde Noontec V9 Full HD Medya Oynatıcınızı download PC olarak da kullanılabileceksiniz.

Ağ Desteği
    Medya oynatıcınızdan ağ (kablolu veya kablosuz) üzerindeki video, müzik ve resim dosyalarınızı oynatıcı üzerine yüklemeye gerek kalmadan çalıştırabilirsiniz.

Usb Bağlantısı ve Harici Usb DVD Sürücü Desteği
    Medya oynatıcınız üzerindeki 2 adet USB port üzerinden daha büyük kapasiteli diskleri, usb bellekleri veya harici DVD sürücüleri bağlayabilirsiniz. Herhangi bir kurulum gerektirmeden takabileceğiniz harici hddler üzerindeki farklı formatlardaki video, ses ve resim dosyalarınızı rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Genel :
    Harddisk Desteği : 2TB 3.5" SATA Harddisk
    Harddisk Formatı : FAT32 veya NTFS 
    Hafıza Kartları : 16GB a kadar SD/SDHC/MMC/MS kart desteği
    USB Giriş : 2 adet Usb 2.0 High Speed Giriş
    PC USB Bağlantısı : Var 1 Adet
    Time Shift : Var (Dahili disk takıldığında)
    Soğutma : 1 adet dahili 3cm fan

Menü :
    Menü Dili : Türkçe, İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Portekizce

Desteklenen Formatlar :
    Ses Dosyaları : MP3, WMA, WAV, AAC, OGG, FLAC, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Digital Out
    Video Dosyaları : H.264, MKV, MPEG 1/2/4, HD Divx , HD Xvid, FLV, RM/RMVB, WMV, VC-1
    Video Dosyaları : MKV, MOV, AVI, MP4, MPG, TS/M2TS/MTS/TP/TRP, FLV, ISO, IFO, VOB, DAT, RM/RMVB
    Video Çözünürlükleri : H.264, MKV, WMV9 , TS ve HD Divx 1920x1080p ye kadar destekler
    RM/RMVB 1080p ye kadar destekler
    Altyazı Desteği  : SSA, SMI, SRT, SUB, SUB+IDX
    Resim Dosyaları : JPG, JPEG, BMP, PNG, TIFF, GIF

Giriş ve Çıkışlar :
    Video Çıkışları :  Composite Video : CVBS, Component Video : YPBPR, HDMI 1.3 (max 1080p)
    Ses Çıkışları : Stereo R/L, Optik, HDMI Dijital

Tv'den Kayıt : Var (Composite Video : CVBS bağlantısı ile)
    Farklı Kalitede 5 Kayıt Formunu Destekler : /EP/SLP
    NTSC : 720 X 480 , PAL: 720 X 576 HQ
    Not : V9 modelinde Tv Tuner özelliği bulunmamaktadır.

Panel Control Tuşları : Dokunmatik Tuşlar

Ağ :
    Ethernet : RJ45 10/100MB, Samba Client Desteği, İnternet Servisi, Wi-Fi 802.11n USB Dongle (Opsiyonel)

Güç :
    Güç Kaynağı : AC 100 – 230V 50Hz
    Adaptör  : DC 12V 3A

Boyutlar :
    Cihaz Ölçüleri : 214 x 163.5 x 52.5 mm (G x D x Y)
    Ağırlık : 365Gr (Harddisk Olmadan) - 1253 gr (Harddisk ile birlikte)

Kutu İçeriği :
    1. Noontec Full HD Medya Oynatıcı
    2. Uzaktan Kumanda
    3. AV (CVBS) Kablo 2 Adet
    4. Kullanım Kılavuzu
    5. Harici Güç Adaptörü
    6. Uzaktan Kumanda İçin Pil
    7. HDMI Kablo
    8. Bağlantı Vidaları
    9. Yazılım Cd'si
    10. Usb Kablosu

Garanti Süresi : 24 Ay

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

manyak cihazmış.. acaba içindeki 2tblik hard disk kapasitesi arttırılabiliyomu 4tb filan.. tek parça halinde 3.5 inc en büyük kapasiteli hdd ler 2tb sanırım

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam artırılabiliyo ayriyeten çift usb desteği var benim içinde önemli olan hafıza olduğu için ,yarın test edecez umarım beklediğim gibi çıkar

ve tartışmasız torrent desteği çok önemli oda var

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam artırılabiliyo ayriyeten çift usb desteği var benim içinde önemli olan hafıza olduğu için ,yarın test edecez umarım beklediğim gibi çıkar

ve tartışmasız torrent desteği çok önemli oda var

-----------------------------

hocam aldınmı cihazı naptın son durum nedir yorum alalım?

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Çok güzel bir cihaza benziyor

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

deli birşey

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

hocam cahilliğimi bağışla bişey sorucam.normal .avi filmleri (800 x 600) 1080p ye dönüştürüp mü tv ye aktarıyor?Eğer öyleyse harbiden deli makina olmasada deli makina torrent desteği varmış...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

hayırlı olsun iyi kötü artık almışsın diyecek bişey yok ayıp olmazsa ne kadara aldın?

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 1243 Toplam Mesaj: 8