Hd Tune Den Anlayan Bakabilir Mi
-

arkadaşlar bu grafigi yorumluyacak olan varmı ? pc donuyor sürekli ve çok yavaş i3 3. nesil 4gb ram win 7 var .
-
interface crc error benim bildiğim kablo problemi . YAni hdd ye ulaşan kabloda bi ezilme katlanma içinde belki kırılma olmuş olabilir. kablosunda sorun yani benim tahminimce
-
-
Kablonu ve kabloyu taktığın sata girişini değiştir
-
tamam dediklerinizi uygulayayım errorda bir sorun yok hepsi yeşil.
-
Isı değerin yüksek hocam grafik yazım Okuma işleminin gittikçe düştüğü cihazın ısınma sorunu varsa onu bir kontrol et bence onun haricinde bir sıkıntı yok gibi
-
gittikçe düşmesi normal o testin doğası o ama arada ani düşüşlerin var. Takılmaların HDD den kaynaklanıyor. Kablo ve sata portunu değiştir sorun çözülmezse low level format at olmazsa hdd yi çöpe at ssd al farkı gör uç git
-
sata kablosunu ve girişini değiştir.
elektiriksel bi sorun olabilir yani evdeki elektirik tesissatı eksi ise ve bi prize uzatma takmaş o uzatmadan tv çalışıtıyor sonra bi uzatma daha takmış ondanda pc ye elektirik veriyorsan olabilir. genelde 400 watt üstü ps ler tam beselemediklerinde yapıolar böyle saçmalıklar.
biraz karışık oldu ama elektirikleri bi düz ayağa al öyle kullan bakalım.
-
O İ3 İşlemcinin 0.891 V (volt) ile CPU PACKAGE boşta 55 derece olması ve ayrıca CPU CORE ile CPU arasında 24 derece fark olması normal değil.
Yine aynı şekilde anakartınında 55 derece olması normal değil.
-
Isida bir sorun var onu anladim degerler cok yuksek laptop temizlenecek hdd sata degisecek.