HD Uydu Alicisi
-
Herkese iyi gunler!
Bu zamanda HD TV olupta,uydu alicisi dandik olmaz. Bir HD uydu alicisi alacagim fakat hangifirma ve model hakkinda bilgim yok. Fiyat araligi 100-200 arasi olsun. USB ve Wi-Fi olsun. Saglam bisey olsun :D
Onerilerinizi bekliyorum.
-
ironhandfahri bunu yazdı
Herkese iyi gunler!
Bu zamanda HD TV olupta,uydu alicisi dandik olmaz. Bir HD uydu alicisi alacagim fakat hangifirma ve model hakkinda bilgim yok. Fiyat araligi 100-200 arasi olsun. USB ve Wi-Fi olsun. Saglam bisey olsun :D
Onerilerinizi bekliyorum.
Bende D-Smart al derım hacu :)
Bı kerede toptan para da vermezsın ... 29.99 TL , 24 Ay taahhutlu = Full HD diziler , sinemalar , Kanallar... -
Peki sozlesmeyle gelen cihazda USB port var mi? Hem HD cihaz mi? Ben bir nevi de medya oynatici olarakta kullanmak istiyorum.
-
Müşteri hizmetleri ile görüsüp ona göre özellikte cihaz istiyorsun hocam , sana soruyorlar
"-Efendim nasıl özellikte cihaz istiyorsunuz" diye sende sayıyorsun ona göre cihaz veriyorlar ama ben d-smart digiturk filan sevmiyorum. :)
Benim elimde redline hd cihazlar var istediğin özelliklere sahip ve uygun fiyatta.
BURDAN bakabilirsin.
-
digiline dg-112 hd kullanıyorum piyasada 160 dan başlıo araştıra bilirsin istersen hangi ildeysen 130 za alır sana gönderirim...
-
GittiGidiyor'da #75205796 urun hosuma gitti. Sizce nasil muridler?