HD Uydu Alıcısı Tavsiye
-
arkadaşlar. hd smartın digital uydu alıcılarından almayı düşünüyorum. kazık yemek de istemiyorum. fiyatları nedir 650 700 tl arası deniyor. bi de aldığımız zaman yeni bir çanak anten takacaklar mı ve kurulum ücretli mi. kendi sitelerinde açıklamamışlar sorayım dedim
-
seoul,hiremco
-
next hd aldı arkadaş 350TL.
-
Baff HD2000 250 tl servere baglanma ozeligi vs.tavsiye ederim.
-
hocam digiturk hd alma da ne alısan al. makinaya o kadar para saydık aldık Dşgüden çıksam makina elimd epatlayacak. hiçbi artısı yok.
-
valla daha 2 ay önce d-smart hd aldık uydu alıcı parası falan vermedik :D.Direkt goldmaster ın hd uyumlu alıcısını taktılar tabi kampanya vardı :D.
-
Ben de uydu bakacaktım, en ucuzundan bi tane olsun diye düşünüyordum. Şimdi uygun fiyatları görünce Hd bakayım diyorum?
Hiç bilmeyen birine anlatacak arkadaş var mı? Mesela 250 liraya seoul,hiremco alınıyor, bir bakıyom diğer aletler 750-1000 tl arası fiyat vermişler.
Niye böyle uçuk bir fark var aralarında, neye dikkat etmek gerek Hd uydu seçerken? Biraz detaya inerseniz sevinirim...
Bi de arkadaşın dediği gibi bunu al gerisine karışma dediğiniz ürünler varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de uydu bakacaktım, en ucuzundan bi tane olsun diye düşünüyordum. Şimdi uygun fiyatları görünce Hd bakayım diyorum?
Hiç bilmeyen birine anlatacak arkadaş var mı? Mesela 250 liraya seoul,hiremco alınıyor, bir bakıyom diğer aletler 750-1000 tl arası fiyat vermişler.
Niye böyle uçuk bir fark var aralarında, neye dikkat etmek gerek Hd uydu seçerken? Biraz detaya inerseniz sevinirim...
Bi de arkadaşın dediği gibi bunu al gerisine karışma dediğiniz ürünler varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?
-----------------------------seoul,hiremco tr de üretiliyor.teknik destek,müşteri hizmetleri çok iyi.
cihazlarını 3-4 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkmadı.ayrıca bütün cihazlar içinde en hızlı kanal değiştirebilen cihazlara sahip
kendi özel yazılımları var,sürekli uydu üzerinden güncelleniyor.
fiyat konusunda bir şey diyemiyeceğim.ama seoul diğerlerine 10 basar.
-
Dreambox HD PVR 8000.
-
Hiremcox3 turboHD 260 TL CİVARI cccamd serverde donma sorunu -ıısnma sorunu var, next hd 350 tl civari cccamd serverde donma sorunu - baffhd200hD cccamd newcamd baglanma destekli bana gore gayet guzel 250 tl
-
Önerileriniz için Teşekkürler...
Bi ara iyice araştırıp karar vereceğim artık.
Paraya kıyıp Dreambox mı alsam ne :S