HD Uydu Alıcısı Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

arkadaşlar. hd smartın digital uydu alıcılarından almayı düşünüyorum. kazık yemek de istemiyorum. fiyatları nedir 650 700 tl arası deniyor. bi de aldığımız zaman yeni bir çanak anten takacaklar mı ve kurulum ücretli mi. kendi sitelerinde açıklamamışlar sorayım dedim

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

seoul,hiremco

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

next hd aldı arkadaş 350TL.

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Baff HD2000   250 tl  servere baglanma ozeligi vs.tavsiye ederim.

http://www.baff.com.tr/urun_detay.aspx?id=11

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam digiturk hd alma da ne alısan al. makinaya o kadar para saydık aldık Dşgüden çıksam makina elimd epatlayacak. hiçbi artısı yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

valla daha 2 ay önce d-smart hd aldık uydu alıcı parası falan vermedik :D.Direkt goldmaster ın hd uyumlu alıcısını taktılar tabi kampanya vardı :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Ben de uydu bakacaktım, en ucuzundan bi tane olsun diye düşünüyordum. Şimdi uygun fiyatları görünce Hd bakayım diyorum?

Hiç bilmeyen birine anlatacak arkadaş var mı? Mesela 250 liraya seoul,hiremco alınıyor, bir bakıyom diğer aletler 750-1000 tl arası fiyat vermişler.

Niye böyle uçuk bir fark var aralarında, neye dikkat etmek gerek Hd uydu seçerken? Biraz detaya inerseniz sevinirim...

Bi de arkadaşın dediği gibi bunu al gerisine karışma dediğiniz ürünler varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben de uydu bakacaktım, en ucuzundan bi tane olsun diye düşünüyordum. Şimdi uygun fiyatları görünce Hd bakayım diyorum?

Hiç bilmeyen birine anlatacak arkadaş var mı? Mesela 250 liraya seoul,hiremco alınıyor, bir bakıyom diğer aletler 750-1000 tl arası fiyat vermişler.

Niye böyle uçuk bir fark var aralarında, neye dikkat etmek gerek Hd uydu seçerken? Biraz detaya inerseniz sevinirim...

Bi de arkadaşın dediği gibi bunu al gerisine karışma dediğiniz ürünler varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?

-----------------------------

seoul,hiremco tr de üretiliyor.teknik destek,müşteri hizmetleri çok iyi.

cihazlarını 3-4 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkmadı.ayrıca bütün cihazlar içinde en hızlı kanal değiştirebilen cihazlara sahip

kendi özel yazılımları var,sürekli uydu üzerinden güncelleniyor.

fiyat konusunda bir şey diyemiyeceğim.ama seoul diğerlerine 10 basar.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dreambox HD PVR 8000.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Hiremcox3 turboHD  260 TL CİVARI cccamd serverde donma sorunu -ıısnma sorunu var,   next hd  350 tl civari  cccamd serverde donma sorunu - baffhd200hD cccamd newcamd baglanma destekli bana gore gayet guzel 250 tl

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Önerileriniz için Teşekkürler...

Bi ara iyice araştırıp karar vereceğim artık.

Paraya kıyıp Dreambox mı alsam ne :S

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 1746 Toplam Mesaj: 11