Hdd-Anakart İlişkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek

O dışardaki hddleri kasanın içinde işaretli yere koyduğumda bilgisayar çalışmıyor. Açma tuşuna basıyorum 1-2 saniye çalışıyor sonra kapanıyor tekrar açılıyor. Fişi çekene kadar böyle devam ediyor. Ne alakası var şimdi :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

bilgisayar çalışırken kasanın arkasına yada her hangi metal yerine dokunduğunda elektrik çarptığı oluyor mu ?

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

prizlerin topraklı mı??

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

pc uzerındekı pasıf elektrık hddnın ıcınde manyetık bır sase yapıyordur kesın o hdd lerı o sekılde kasnın ıcıne kodma normal koyulması gereken yere koy ılla oraya kotmak ıstıyorsanda altına plastık bır sey yerlestır ve hddlerı sabıtle.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek

Elektrik kaçağı yok, hem o yerdeki naylon parçasını anakart ve hddler birbirine deymesin diye aralarına koymuştum, kasaya bile direk temas etmiyodu hddler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

ADSIZ bunu yazdı:
    -----------------------------

Elektrik kaçağı yok, hem o yerdeki naylon parçasını anakart ve hddler birbirine deymesin diye aralarına koymuştum, kasaya bile direk temas etmiyodu hddler

-----------------------------

Gördüğüm kadarıyla dışarıdan harici bir psu ile besliyorsun resimde. Peki içeriye koyduğun da yine harici psu dan mı devam ediyorsun yoksa kasa üzerinde ki psu dan mı ?

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek

İkisinide yaptım, sonuç aynıydı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gördüğüm kadarı ile ekran kartın yok ve o powersupply 4 HDD kaldırır neden 2 powerupply kullanmak ihityacı oldu ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bende de olurdu o yüzden sürekli dışarıdaydı hddm

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

O pozisyonda belki bir temssızlık vs gibi bir durum oluşuyordur kablolarda

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1478 Toplam Mesaj: 10