Hdd-Anakart İlişkisi
-

O dışardaki hddleri kasanın içinde işaretli yere koyduğumda bilgisayar çalışmıyor. Açma tuşuna basıyorum 1-2 saniye çalışıyor sonra kapanıyor tekrar açılıyor. Fişi çekene kadar böyle devam ediyor. Ne alakası var şimdi :S
-
bilgisayar çalışırken kasanın arkasına yada her hangi metal yerine dokunduğunda elektrik çarptığı oluyor mu ?
-
prizlerin topraklı mı??
-
pc uzerındekı pasıf elektrık hddnın ıcınde manyetık bır sase yapıyordur kesın o hdd lerı o sekılde kasnın ıcıne kodma normal koyulması gereken yere koy ılla oraya kotmak ıstıyorsanda altına plastık bır sey yerlestır ve hddlerı sabıtle.
-
Elektrik kaçağı yok, hem o yerdeki naylon parçasını anakart ve hddler birbirine deymesin diye aralarına koymuştum, kasaya bile direk temas etmiyodu hddler
-
ADSIZ bunu yazdı:
-----------------------------Elektrik kaçağı yok, hem o yerdeki naylon parçasını anakart ve hddler birbirine deymesin diye aralarına koymuştum, kasaya bile direk temas etmiyodu hddler
-----------------------------Gördüğüm kadarıyla dışarıdan harici bir psu ile besliyorsun resimde. Peki içeriye koyduğun da yine harici psu dan mı devam ediyorsun yoksa kasa üzerinde ki psu dan mı ?
-
İkisinide yaptım, sonuç aynıydı
-
Gördüğüm kadarı ile ekran kartın yok ve o powersupply 4 HDD kaldırır neden 2 powerupply kullanmak ihityacı oldu ?
-
bende de olurdu o yüzden sürekli dışarıdaydı hddm
-
O pozisyonda belki bir temssızlık vs gibi bir durum oluşuyordur kablolarda