HDD Anlyanlar
-
Arkadaslar,
Bende ki bilgisayar HP/vectra masaüstü. Bu pc p3 533 128Ram. HDD si bunun ölüü ben bu 40GB yada 80 GB bir hdd alsam bu sistem bunu gorurmu. Kimi gorur, ama düşük görür, kimide gormez. Bizim mahallenin bilgisayarcısıda bi acayip ben dior 80gb takarım bilmem ne varmış adını unuttum yabancı bi kelime onla format atarsak olur dior. sizce sizin fikriniz nedir? -
ram'i 256 yapcaksan 80 tak olmassa 40 tak bence!
-
Hoca yanılmıyorsa 40 gb üstünü fdisk göstermiyordu,bölüm işlemlerinde % yi kullanacaksın.Mesela hdd 80 gb, %xx olarak bölümlendirirsen sorun kalmaz. Eğer bios eski ise bios updateni de yaptın mı tam olur,o zaman sorun falan kalmaz.Tabii bios updateyi biliyorsan yap,tek bir hatada bir daha pcni açamazsın :D
-
ARKADAŞIM BENDE P3 MAKİNE VAR VE 60 GB HARD DİSKİ GÖRÜYOR AMA 80 GB Yİ BİLEMİCEM AMA 40 BENDE VARDI BENDE DOLDURAMIYORDUM. AMA 60 ALMANI TAVSİYE EDERİM. 60 I GARANTİ DESTEKLER. BİR UZMAN TAVİSİYESİDİR.
-
Hoca sen 60 la veya 40 gb ile fdiskte normal bölebilme yapabilceğini mi sanıyorsun.Bak bakalım fdisk senin hdd ni kaç gb görüyor. :D (Tabii NTFS ise o zaman dos olmayan bölüm olarak görür) 40 gb dı sanırım,fdsikin büyük disk desteği yok hocaaa.
Tabii konun pek alakası bununla yok gibi görünüyor,eğer adam fdiks kullanırsa böyle bir sorun olacak,ayrıca her pc 40 gb ı tanımaz.Önüne koyarım bir bilg. bak bakalım 40 ı nasıl tanıtacaksın (çok eski değil) Disk tanıma işi biosa bakar,önemli olan biosun güncelliğidir. Yanlış mıyım arkadaşlar? -
40 gb lik al tak FAT32 olarak dosya sistemini ayarla 80 le ntfs le falan ugrasma...
-
40 %100 görür ertanın dediği %50 şeklinde bölme olayıda 80 lerde oluo anakart bios unu update et 80gb yide görebilir.
-
aynı makinayı ben kullanıyorum 80 gb hdd ile
-
Aynı makine derken seninki demi Hp, yoksa özellikler olarak mı aynı? Bİde kullandığın hdd markası nedir?
Toplam Hit: 1863 Toplam Mesaj: 9