HDD Birleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selamlar Mürid/Müride arkadaşlarım-kardeşlerim-abilerim-ablalarım

Benim 1Tb HDD var ve bunun 100Gb,sinde win 7 yüklü ama ben şimdi 160Gb,lık başka bir HDD,e win 7 kurmak ve sonrasındada  o 1Tb,deki kurulu olan win 7,yi silip 1Tb,den geri kalanI 900Gb,ye eklemek istriyorum ama bunu D bölümündeki yedeklerim zarar görmeden yapmak istiyorum,bunu nasıl yapabilirim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

160lığa win7yi kur. sonra 100gblik yere format at. pcyi aç.bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. ordan disk yönetimi de. ordan 900 gblik yere sağ tıkla birimi genişilet/büyült de. gelen pencereden maximum sayıyı yaz. 99999999 yaz o kendi max yapar. tamam de işlemi tamamla.

Edit: bu şekilde defalarca sistem kurulu olan olmayan yeri büyültüp küçülttüm hiç bi veri kaybım olmadı. gene de ne olur ne olmaz diye mesuliyet kabul edilmez. sonuçta elektronik eşya

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

ana birim birincil birim 160 olan oldugu için katamazsın 160 in üzerine 900 den katabilirsin ama hepsini degil onunda bir sınırı var ben öyle biliyorum yinede arkadşın dedigini bir dene olmazsa 900 gb birincil disk yapmayı dene yuz 60 olanı katabilirsin belki o zamn

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

D bölümün 1 TB'lık diskte mi?

yoksa

160 GB'lık diskte mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bauer bunu yazdı:
    -----------------------------

D bölümün 1 TB'lık diskte mi?

yoksa

160 GB'lık diskte mi?

1Tb harddisk 2 bölüm halinde C:100Gb sistem kurulu D:900Gb yedekler var.

Ayrıca şimdi birde elime 160Gb harddisk geçti ve ben buna win 7 kurmak istiyorum.

1Tb harddisk 2 bölümünüde  (C:100Gb-D:900Gb) birleştirmek istiyorum ama D:900Gb yedeklerim zarar görmeden.

Varmı bir yolu ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

ana birim birincil birim 160 olan oldugu için katamazsın 160 in üzerine 900 den katabilirsin ama hepsini degil onunda bir sınırı var ben öyle biliyorum yinede arkadşın dedigini bir dene olmazsa 900 gb birincil disk yapmayı dene yuz 60 olanı katabilirsin belki o zamn

Hiç bir şey anlamadım :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

160lığa win7yi kur. sonra 100gblik yere format at. pcyi aç.bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. ordan disk yönetimi de. ordan 900 gblik yere sağ tıkla birimi genişilet/büyült de. gelen pencereden maximum sayıyı yaz. 99999999 yaz o kendi max yapar. tamam de işlemi tamamla.

Edit: bu şekilde defalarca sistem kurulu olan olmayan yeri büyültüp küçülttüm hiç bi veri kaybım olmadı. gene de ne olur ne olmaz diye mesuliyet kabul edilmez. sonuçta elektronik eşya

O 100Gb,lık yere format derken nasıl format atayım,160Gb harddisk,e win 7 yüklerkenmi ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

öncelik vardir disklerde

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:

O 100Gb,lık yere format derken nasıl format atayım,160Gb harddisk,e win 7 yüklerkenmi ?

teamviewer yükle id şifre yolla işin yoksa. yarım saat içinde pm atarsan halledebilriiz.

mesajı geç görürsen:

160lık HDD ye win7 kur. sonra 160lıktaki win7yi açıp 100lük yere format at. yönetten girip sağ tıkla biçimlendir de.

sonra 900lüğe sağ tıkla birimi genişlet de. en yüksek sayıyı seç tamam de bu kadar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

Jubei bunu yazdı:

teamviewer yükle id şifre yolla işin yoksa. yarım saat içinde pm atarsan halledebilriiz.

mesajı geç görürsen:

160lık HDD ye win7 kur. sonra 160lıktaki win7yi açıp 100lük yere format at. yönetten girip sağ tıkla biçimlendir de.

sonra 900lüğe sağ tıkla birimi genişlet de. en yüksek sayıyı seç tamam de bu kadar.

valla tam olarak şimdi gördüm mesajını 02:25 :)

tamamdır dediklerini uygulayacağım 

Toplam Hit: 1398 Toplam Mesaj: 10