Hdd Birleştirme
-
slm müridler.harddiskim 3 bölümden oluşuyo.2 bölümü birleştirmek istiyorum.sabahtan beri bi sürü program indirdim.olmadı.önerilerinizi bekliyom
-
partation magic i bir dene yapabiliyor diye hatırlıyorum
-
denedim olmadı o
-
harici kullanmadan zor gibi.
nasıl zor dersen, verileri kaybetmeden zor.
atıyorum D 100 GB 90'ı dolu
E var 100 GB 90'ı dolu, E'yi D'ye taşıyıp, D'de genişletme yapamazsın.
ama diyorsan ki, bol bol yer var.
Gparted var gardaş, indir, Unetbootin programıyla USB'ye çek kurcala.
-
l_i_o_n bunu yazdı:
-----------------------------denedim olmadı o
-----------------------------acronis diskdirector derim susarım
Name: www..ws Serial: EAHJY7ET-A6YHKVKQ-RLTJPPWE-ALVDYCCL-8RGM4JZS-RM65HG3Q-GHE4NMXT-LD6JHGGS
sitedeki sürüm güncellenmediyse siteden çekip kullanabilirsiniz seriali
-
bunun format atmadan direk windows tan yapabilrsin.
çalıştır a compmgmt.msc yazarsın. Açılan pencerede depolamanın altında disk yönetimi kısmı var. Burdan ister tek disk yap istersen parçalra böl birleştir. Dinamik
disk yap kafana göre.
-
hypnos_ bunu yazdı:
-----------------------------bunun format atmadan direk windows tan yapabilrsin.
çalıştır a compmgmt.msc yazarsın. Açılan pencerede depolamanın altında disk yönetimi kısmı var. Burdan ister tek disk yap istersen parçalra böl birleştir. Dinamik
disk yap kafana göre.
-----------------------------adam süper yaaa :) birader işletim sistemleri dersi almışa benziyorsun sen. kesin AA düşürmüşsün. helal olsun sana !
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------hypnos_ bunu yazdı:
-----------------------------bunun format atmadan direk windows tan yapabilrsin.
disk yap kafana göre.
-----------------------------adam süper yaaa :) birader işletim sistemleri dersi almışa benziyorsun sen. kesin AA düşürmüşsün. helal olsun sana !
-----------------------------Yanlış hatırlamıyorsam CC ya da DC ile geçmiştim. Sana da helal olsun hemen anladın işletim sistemleri dersi oldugunu :)