Hdd Bozuldu Ama..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek
    bitdefenderın file zone göstergesi pc boş dururken bile 0 da durmuyodu gün geçtikçe artıyodu %30 lara kadar çıktı bi kaç gün sonra harddiskden bi ses geldi (galiba çizildi) harddisk çok yavaş çalışmaya başladı bazende hiç çalışmadı onun yerine harici olarak kullandığım harddiski taktım ilk başta herşey normaldi şimdi bitdefenderin file zone göstergesi pc boşta dururken yine rahat durmuyo acaba bu harddiskin sonuda diğeri gibimi olur bunla bi alakası olabilirmi içindekiler benim için çok önemli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    o boşta durmayan ne oluyor,harddisk mi oluyor :) Bence ya ram ya da işlemci, hdd çizilmez o şekilde, kafa bozulabilir o da alıp yere düşürmezsen hazar olmaz, okuyucu kafa çok hassas imal edilmiştir, içindeki disk yüzeyi ile arasında mm ler var, senin sorunun farklı, hdd ile alakası yok, konuyu biraz daha açarsan daha çok yardım edebiliriz, bit defenderi de sil yerine bir antivirus kur daha iyidir..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek
    boş durmayan bitdefenderin file zone götergesi tarama yapıyomuş gibi gösteriyo ama tarama fln yaptığı yok
    hddye fiziksel bi darbe olmadı bozulunca sökim başka bi pcye usbden bağladım algılaması 10-15 dk sürdü
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    tarayıp taramadığını nerden biliyorsun, %30 luk kısım dediğin belki ram i tarıyordur veya mbr yi illah burda hdd olması şart değil...

Tanımama konusuna gelince,belki bad sektor oluşmuştur o yüzden verilerinde bir sorun olabilir. En iyisi verilerini cd ye yedekle,sonra fdiks veya xp nin kendi içinde gelen programcığı ile hdd tüm partitionlarını sil, sonra tekrar oluştur ve temiz bir format at bu şekilde oluşan bad sektörlerini yok edebilirsin, eğer sorun devam ediyorsa ya o makinada bir sorun vardır ya da gerçekten hdd var.O zaman da low level format son çare olarak görülüyor.Ama öyle birşey olduğunu düşünmüyorum, o kadar büyütmemek gerekir olayı

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    benim önerim pardus live cd'si var kaybolan çoğu veriyi görebiliyorsun www.uludag.org.tr adresinden indirip cd ye çekebilirsin yada ücretsiz bir tane isteyebilirsin

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
Toplam Hit: 1408 Toplam Mesaj: 5