folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hdd-Cdrom Sorun Acıl Yardım

Hdd-Cdrom Sorun Acıl Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    arkadaslar bende 2 hdd 1 tane cd rom var ve 2 ıde gırıslı anakart var hdd lerın 2 sıde 40 lık 40 lık hdd lerın bırısınde yedek war ve bu yedegı dıger hdd e acronıs boot dıskle yapıcam ama ne yaptıysam olmadı kımısı jumper tak dıo kımı baska bısı yalvarırım yardım edın arkadaslar

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

cd romun jumperini master yap yükleme yapacagin hdd ni de master yap su an yedeginin bulundugu hdd i slave yap biosa girip bi bak hata varm1 diye sonra cd i koy boot diski cd olarak göster ve image ni at çik.

bir ide kablosunda bulunan sürücünün birisinin jumperi master ise 2. sürücüne jumper takmaz isen o otomatik olarak slave olur. sen cd rom ve yüklenecek hdd nin jumperini mastere tak ötekine gerek kalmaz zaten.

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca acronis universal yazilimi ile boyle seylere takilmadan yedek alip geri dondurebilirsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    -----------------------------

cd romun jumperini master yap yükleme yapacagin hdd ni de master yap su an yedeginin bulundugu hdd i slave yap biosa girip bi bak hata varm1 diye sonra cd i koy boot diski cd olarak göster ve image ni at çik.

bir ide kablosunda bulunan sürücünün birisinin jumperi master ise 2. sürücüne jumper takmaz isen o otomatik olarak slave olur. sen cd rom ve yüklenecek hdd nin jumperini mastere tak ötekine gerek kalmaz zaten.

-----------------------------

hocam dediğin gibi yaptım ama işletim sistem hatası diyor orada kalıyor bot dısc olarak gormuyor cd romu cdrom u ıde1 e mı takıcam ıde 2 yemı su anda takılı oldugu yer hddle ıde 1 de cd rom ıde 2 de takılı cd romun master olan yer ortadakı yer deılmı ben orası olarak bılıyorum jumper orada takılı hdd ın ıde kablosunun gırısının yanı olmalı yanlıs olan nedır hala cozebılmıs degılım:S:S

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    hdd lerini bir id ye cd romu bir id e tak cd romunun jumperi  master olacak kalan 2 hdd den su an bos olan yani yükleme yapacagin hdd nin jumperinide master yap su an içinde yedek olanin jumperini sök slave olsun biosa gir boot disc menüsünden boot device yi cd room olarak ayarla cd romla baslasin pc sonra gelen menüden imageni gösterdigin konumdan istedigin konuma al.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 625 Toplam Mesaj: 5