Hdd De 30 Gblık Anlamsız Bir Doluluk
-
akadaşlar ew arkadaşımın pc sinde vista yüklü c sinin içindeki dosyalar yaklaşık 42 gb c: bölümü 75gb ve tamamı dolu gözüküyor.. 3 -5 gb olsa diyeceğimki sistem dosyaları ama 30 gb.. Kasperle virüs tarattık disk denetimi yaptık ama değişmedi ..Nasıl halledebiliriz yardım lütfen..
-
sistem geri yükleme olabilir o yeri ziyan eden... vista kullanmadım ama o yüzden başka bi şey de olabilir.
-
sistem geri yüklemeyi kapatın-disk temizleme ve disk birleştirme yapın-ccleaner ile temizlee yapın-aklıma gelen bunlar
-
pc ye format attığımızda sistem geri yükleme ayarlarını iptal etmiştik yani herhangi bi s.g.y. noktası oluşturulmamıştı.Tabi kendisi otomatik oluşturmuyorsa..
-
C/Windows/pchealth dosyasının özelliklerine bak boyutu nedir. pchealth olmasada başka bir klasörün içersine veri pompalanıyor olabilir. Bir pc de aynı problem vardı 30 gb lik uzantısını hatırlamadığım bir dolu dosya sildim. Virüsten kaynaklanıyordu sanırım.
-
West bunu yazdı:
-----------------------------
C/Windows/pchealth dosyasının özelliklerine bak boyutu nedir. pchealth olmasada başka bir klasörün içersine veri pompalanıyor olabilir. Bir pc de aynı problem vardı 30 gb lik uzantısını hatırlamadığım bir dolu dosya sildim. Virüsten kaynaklanıyordu sanırım.
-----------------------------c/windows dizininin boyutu yaklasık 13 gb falan geliyor özelliklerden baktığımda onun altındaki bi dosyanın o büyüklükte olması mümkün mü?
-
benim flash bellek vardı 1gb lık cafede ön panele bi taktım flash yandımı ne oldu anlamsız dosylar oluşdu içinde 10 gb, 1gb vs yani hatalı dosyalar oluşmuş olabilir boş dosya ama boyutu 30 gb
Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 7