Hdd Den Windows Kurma?
-
İlk bilgisayarımda bi bölüm vardı orda win98 in kurulum dosyaları vardı. Ordan bilgisayara format atabiliyodum cd fln takmadan. o zamanlar bilgisayardan anlamıyodum nasıl oluyodu bilmiyorum tek hatırladığım cd takmadan format atabildiğim Şimdi aynı şeyi xp için yapabilirmiyiz böyle şey duyan gören varmı.
-
geçen konuşuldu burada ama tam bir karın ağrısı diye hatırlıyorum :|
bakalım şimdi neler denilecek :|
-
ghost,acronis veya benzeri bir proğramdan bahsediyorsun sanırsam
-
ghost fln değil. CD den yaptığım kurulumun aynısını cd takmadan hddki dosyaları kullanarak yapıyodum
-
cd takmadan format atamassın ancak eski sitemin üzerine kurulum yükleme yükseltme yapabilrsin. bilgisayrı disklerin oldugu bölüme düşürebilmen için boot edilmesi gerekiyor ok.
-
cd takmadan format atılmaz deyimi yanlış bence...
winnt32'nin bir kaç komut satırıyla bir partisyonu xp kurulum'una çevirebiliyorsun..
XP kurmak için sadece o bölümün Aktif (önyüklenebilir - boot edilebilir) olarak ayarlanması gerekli.
-
hazen hdd ye I386 klasorunu kopyalıyolar onumu diyon ?
-
cd'yi c haricindeki bir sürücüye yüklersin. şu an kullandığın windows üzerinden setup.exe dosyasını çalıştırırsın ve kurulumu yapabilirsin.
Toplam Hit: 1986 Toplam Mesaj: 8
