Hdd Den Windows Kurma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek
    İlk bilgisayarımda bi bölüm vardı orda win98 in kurulum dosyaları vardı. Ordan bilgisayara format atabiliyodum cd fln takmadan. o zamanlar bilgisayardan anlamıyodum nasıl oluyodu bilmiyorum tek hatırladığım cd takmadan format atabildiğim Şimdi aynı şeyi xp için yapabilirmiyiz böyle şey duyan gören varmı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

geçen konuşuldu burada ama tam bir karın ağrısı diye hatırlıyorum :|

bakalım şimdi neler denilecek :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ghost,acronis  veya benzeri bir proğramdan bahsediyorsun sanırsam

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek
    ghost fln değil. CD den yaptığım kurulumun aynısını cd takmadan hddki dosyaları kullanarak yapıyodum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    cd takmadan format atamassın ancak eski sitemin üzerine kurulum yükleme yükseltme yapabilrsin. bilgisayrı disklerin oldugu bölüme düşürebilmen için boot edilmesi gerekiyor ok.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

cd takmadan format atılmaz deyimi yanlış bence...

winnt32'nin bir kaç komut satırıyla bir partisyonu xp kurulum'una çevirebiliyorsun..

XP kurmak için sadece o bölümün Aktif (önyüklenebilir - boot edilebilir) olarak ayarlanması gerekli.

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hazen hdd ye I386 klasorunu kopyalıyolar onumu diyon ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

cd'yi c haricindeki bir sürücüye yüklersin. şu an kullandığın windows üzerinden setup.exe dosyasını çalıştırırsın ve kurulumu yapabilirsin.

https://twitter.com/ElliotticianRB
Toplam Hit: 1986 Toplam Mesaj: 8