HDD Erişim Engellendi Hatası...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Bir arkadaşım başkaları bilgisayarını kurcalayıp özel bilgilerine bakmasın diye harici hdd'yi engellemiş. Şimdi erişim engellendi uyarısı çıkıyor, özelliklerde 0 bayt gösteriyor. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz?

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

benim anladığım olaysa eğer Başlat>çalıştır>gpedit.msc (tüm işletim sistemlerinde olmayabilir) ordan resimdeki menüleri tıklayarak deneyebilirsin.Sorun çözülmesse başka yollar deneyebiliriz. Resim linki http://img213.imageshack.us/f/adszsv.jpg/

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Grup ilkesini çalıştırıp dediğini yaptım birşey değişmedi. Başka yol denesek.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Basit dosya paylaşımını   aktif et ( Araçlar > klasör seçenekler ), ardından sürücüye sağ tıklayıp güvenlik de >listeye everone kullanıcısını ekle > bütün yetkileri devret

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 4919 Toplam Mesaj: 4