Hdd Görmüyor
-
Merhaba arkadaşlar. wındows xp yuklu pc var elımde buna format atmak ıstıyorum ama harddıskı gormuyor. sonra gözat vs yapıyorum orda C ve D olarak goruyor ama yukleme ekranınında harddıskı bıcımlendırdıgımız yerde dıskler gorunmuor. eskı sıstem gayet guzel calısıyor ama format atmam gerekıyor. varmı bır cozumunu bılen ?
-
sata hdd dir
sata entegreli bir xp cd si ile format atmayi dene
-
http://hotfile.com/dl/130256164/69f02ff/tahribat.rar.html
hocam bunu indir..
sonra netten nLite-1.4.9.1.installer kullanımı diye ara gerisini halledersin sata_drivers dosyasıda içinde...
-
sagolasın hoca hallettim :)
-
blacker bunu yazdı:
-----------------------------
sagolasın hoca hallettim :)
-----------------------------hadi geçmiş olsun..
-
Hacılar geçen ay wDigital, 2 TB bir hdd aldım, depolama amaçlı.
Yavaş çalışmasının yanı sıra, biraz apple kurmaya çalışırken sistemi çok feci yordum, dondu takıldı dene dene , resetlemeye başladı kendini vesaire vesaire..
Format atmadım neyse , kendi arşivimin hepsini d: den alıp g: 2tb'lik hard disk'e attım, ve nedenini bilmediğim 1 sebeple bu gün harddisk yok olmuş, gözükmüyor, kasperksky yükledim sabah pc biraz ağır çalışmaya başladığı için işte, yükledikten sonra g: yi göremedim..
Bir kaç şey denedim manuel windows gezginden girim falan dedim g: olmadı : ( 5 yıllık herşeyim o hdd'nin içinde ve şuan ben hdd'yi göremiyorum.
:S Sistem geri yüklemeyide kapatmışım C: üzerinden önceki güne yükleyecektim belki düzelir diye gerçi sanmıyordum ama :(
Yeni konu açmim dedim buraya yazdım o yüzden. -
Edit.Hallettim.
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Edit.Hallettim.
-----------------------------Olay neymiş..
Nasıl hallettin?
WD ile hiç yıldızım barışmadı malesef.. Kaç kere denedim..
-
sata driver entegreli xp cd si hazırlayarak halletti arkadaşın dediği şeyi yap sende halledersin nlite ile driver entegre edeceksin
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------sata driver entegreli xp cd si hazırlayarak halletti arkadaşın dediği şeyi yap sende halledersin nlite ile driver entegre edeceksin
-----------------------------Yok.. ben 1-618-GR mürüdün sorununu nasıl hallettiğini sormuştum