Hdd Klonlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaslar cefemdekı hdd lerı degıstırdım ve 500 gb yaptım onceden 200 gb daha vardı ıkısıde sata hdd ıkı harddıskede full oyun kurdum sorunum ıkısınıde ayrı makınalarda klonladım ama calısmadı nasıl yapabılırım acaba yardımcı olacak varmı?

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Bilgisayariniza-Takilan-Usb-Cdrom-Daki-Verileri-Calin-Resimli-61147/

Bu konudaki program işini görebilir.

Fakat en sağlamı Norton Ghost

http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=norton+ghost

http://www.google.com/search?hl=tr&q=norton+ghost+kullan%C4%B1m%C4%B1&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=&gs_rfai=

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

bilgisayarların donanım ozellıklerı aynımı hocam ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

evet aynı makınaların ozellıklerı benım aslında amacım su clonlama ısını bılıyorum programlarım mevcut ama 2 tane hdd olunca ıs degısıyor hdd lerın 500 gb lık olanını ayrı makınada 200 gb lık olanı ayrı makınada klonladım olmadı yemedı aynı makınada clonlamam mumkunmu ıkısını aynı anda mesela c ve d var ıkısıde aynı makınada takılı olcak ıkısıde aynı anda e ve f dıskıne kopyalıyacak bunu arıyorum

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar cefemdekı hdd lerı degıstırdım ve 500 gb yaptım onceden 200 gb daha vardı ıkısıde sata hdd ıkı harddıskede full oyun kurdum sorunum ıkısınıde ayrı makınalarda klonladım ama calısmadı nasıl yapabılırım acaba yardımcı olacak varmı?

Ayrı makinelerde  yaparsan olmaz , donanım uyumsuzluğundan ötürü çakar hatayı ( işletim sistemi yüklü olan sürücüden bahs ediyorum ) Ama klonlamak istediğin şey  veri sürücüsü ise ( Örnek : D sürücüsü ) onda sıkıntı olmaz  her  türlü  bilgisayarda  kullana bilirsin  tabi kapasitesi  uyacak şekilde. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

serioususer bunu yazdı:

Ayrı makinelerde  yaparsan olmaz , donanım uyumsuzluğundan ötürü çakar hatayı ( işletim sistemi yüklü olan sürücüden bahs ediyorum ) Ama klonlamak istediğin şey  veri sürücüsü ise ( Örnek : D sürücüsü ) onda sıkıntı olmaz  her  türlü  bilgisayarda  kullana bilirsin  tabi kapasitesi  uyacak şekilde. 

işte aradıgım cevap buydu saol hocam bırde oyle denıyım ben :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acronis true image isini hayli fazlasiyla gorur.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 7