HDD Nasıl Bozulur
-
götü yiyen denesin :P
-
O cesaret değil enayilik ister (nokta)
-
Bilgisayarı alırsın 2005 ekimde, hddsi 3 yıl garantilidir 2008 ekime kadar...
öküz gibi kullanırsın aleti, 2008 haziran olur, alırsın diski önüne, bizim taktiğimiz mıknatıs değil calışan diski halının üstüne vurmaktır, kafa attırmak için....
Ondan sonra götürür sokarsın garantiye alırsın sıfırını hatta pazarlık edersin tanıyorsan verirsin üstüne 10-20$ zamanında 80 gb aldığın disk olur sana 200 gb :)
Senin ahmaklık sandığın şeyler adamların senden zeki olduğunuda gösterebilir hocam dikkat :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bilgisayarı alırsın 2005 ekimde, hddsi 3 yıl garantilidir 2008 ekime kadar...
öküz gibi kullanırsın aleti, 2008 haziran olur, alırsın diski önüne, bizim taktiğimiz mıknatıs değil calışan diski halının üstüne vurmaktır, kafa attırmak için....
Ondan sonra götürür sokarsın garantiye alırsın sıfırını hatta pazarlık edersin tanıyorsan verirsin üstüne 10-20$ zamanında 80 gb aldığın disk olur sana 200 gb :)
Senin ahmaklık sandığın şeyler adamların senden zeki olduğunuda gösterebilir hocam dikkat :)
-----------------------------ben bi sikim yapmadım
elektirkler gitti hdd kafa atıor artık
slaver ları söküp takıom düzelior :F
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bilgisayarı alırsın 2005 ekimde, hddsi 3 yıl garantilidir 2008 ekime kadar...
-----------------------------
rene haklı hoca'lar ben 3 kere gold pc'Ye 80gb'lik hdd degisdirtdim :D garanti bitmek üzere gidiyom veriyom 1 ay sonra sıfır geliyor birde ilk aldıgım ile simdiki fiyat farkı olunca :D gidiyom onada bos cd aliyordum.. :D -
alırsın hddyi yaklasık 1 - 1.5 metre kadar olan bir yükseklikten halı ve parke olmayan sadece betan taş vsvs olan bir yere bırakırsın sonra takarsın tekrardan hdd yi ya görmez yada anaa bunun içindekilere nolmuş dersin :) (istisnalar çıkabiliyo bişey olmayanlar yani)