folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder HDD Nin Cızırtısı Hoparlörden Geliyor.

HDD Nin Cızırtısı Hoparlörden Geliyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

ortada bi yanlışlık mı var yoksa sistemde mi sorun var arkadaşlar ? nedir durum

Bu niymiş la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hdd nin cızırtısı olduna emin misin hoca ? benim eski hoparlörler dandikti sesi az bişey yükseltem hemen cızırdardı film yada müzik dinlemesemde...

Sonra sordum soruşturdum hoparlörün dandikliğinden değil elektrik tesisatının skikliğinden oluyormuş bu cızırtı.Mesela lambayı açınca yada kapatınca hoparlörden patlama sesi gibi bi ses geliyodu :|

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

nikotinin dediği gibi tesisatla alakalı olabiliyor.. aynen ben lambayı açtımmı pat diye ses geliyor hoparlörden.. birde sesi

çok yükseltince çıkıyor cızırtı creative 2+1 var... fakat hdd'Den gelmemesi lazım saçma geldi bana ki donanımdan hiç

çakmam ama pek alaka kuramadım ben yav

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

kedidir o kedi

D: 

yanında duran şeyler sorun çıkarta bilir misal benim tele mesaj geldiiinde yada çaldıında garipo sesler gelirdi hoparlorden temansızlık ve oynamalardanda oluyo olabilir bide monitorun yanındaysada olabileer

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    yapma yawuz hocam kulak var nizam var :)

telefonun yaydığı sinyallerden doalyı çıkan sesle hdd gıcırtısı arasında taze elmayla çürük tuz kadar fark fark ;)

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam benimde öyle bi sorun var ama bendeki ses kartındn kaynaklanıyor.. seninde o yüzden olaiblir.. bende cmedia 8738 4+1 ses kartıvar..arkadaşımda da aynısından var.. o kartta olan bi sorun..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    kedi medi değil hocam o her bilgisayarda o ses var genelde ya bende cözemedim o sesin ne oldugunu ama o ses hdd den değilde genelde mause falan oynattıgında gelir ve soyle dusunuorum ki mause hareketinde pcdeki veri akısı olucagı için veride tekduze değil elektirkle olacagı için ses sonuna kadar acıkken bi manyetik alan olusturabilir board uzerinde tabi bu bi varsayım nekadar dogru bilemiorum demek isteyenler pclerinden sesi sonuna kadar acıp hiç bi müzik calmadan mause hareket ettirsinler

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

simdi tekrar denedim pcnin böle msdos oyunlarında ses cıkartırya ole sesler cıkartıo kaydedip koyayımda inanmassınz cunku elektrik sesine benzer bir ses

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ha siz o sesi diyonuz

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

şimdi şöyle oluyor

mesela şu an herşey normal ama atıyorum media player ı açmak istedim tıklayınca hem hdd nin kırmızı ışığı yanıyor hem de hoparlörden cızzt diye ses geliyor

aynı şey misalen şu an iexplorerı açmak için tıklayın yine oluyor

hdd ışının yanma süresi ile hoparlörden gelen cızzt ın süresi aynı bu yuzden hdd nin sesi diyorum

Bu niymiş la?
Toplam Hit: 2547 Toplam Mesaj: 10