folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hdd Ntfs Bölümü Kayboldu Bir Off Çekesim Var

Hdd Ntfs Bölümü Kayboldu Bir Off Çekesim Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

arkadaşlar yaw bunu çözse çözse pardus çözer dedim gittim 2011.2 çalışan indirdim. anasını satayım tam 1 saat oldu fareyi kasıntıdan zor hareket ettiriyom!

acronis true image die bi cd var bende roottan çalışan onla kurtarabilirmiyim?

yaw bu bi laptop içindede önemli bilgiler var excel word dosyaları falan filan cdden çalışan xp taktım ntfs bölümü gittiği için göremiyorum. cd den çalışan program varmıdır elinizde? isim yeterli benim için internetten bulurum.

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

hiren's boot cd gibi bişey vardı ama içinde dosya görüntüleme yazılımları varmı bilmiyorum bi araştır istersen.

aslında en güzeli hdd yi başka bir pc ye takman olsa gerek. daha detaylı kurcalarsın

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:
    -----------------------------

hiren's boot cd gibi bişey vardı ama içinde dosya görüntüleme yazılımları varmı bilmiyorum bi araştır istersen.

aslında en güzeli hdd yi başka bir pc ye takman olsa gerek. daha detaylı kurcalarsın

-----------------------------

laptop olmasa işte hocam. ara kablo falan cart curt uğraş şindi :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

yada şöyle sorayım eski linux sürümlerinden hangisini indirsem çalışan olarak. erişebilirim bu belgelere çünkü bildiğim kadarıyla unix sistemler açıyodu dosya sistemi farketmiyodu 2 3 tane çapulcu .doc dosyası yüzünden düştüğümüz hallere bak :@

Toplam Hit: 767 Toplam Mesaj: 4