Hdd Partition Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erta
    erta's avatar
    Erkek
    başlıktaki gibi şimdi ben onları nasıl halledeceğim yaaa bi fikri olan var mıı ben pc de şimdi 2 tane windows görünüyoo biri home biri prosyonell ben onu nasıl tek yapacağımmmm bana yardım edinnn :(((

GERÇEKLERİN TEK GERÇEĞİ ERTA :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hajı d deki dosyalarını yedekle önce windows klasörleri haricinde sonra c de kurulu olan windowstan aç makineyi d yi biçimlendir tamamdır.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erta
    erta's avatar
    Erkek
    abi yaptım onu olmuyooo fta şeklini yaptım olmuyoo

GERÇEKLERİN TEK GERÇEĞİ ERTA :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hacım yedeklencek dosyalarını yedekle

koy formatı d:\ ye

sonra xp cd sini tak

kurtarma konsolundan (R) ye basarak ulaşılır.

fixmbr yap mbr yi fixle.üstüne bidaha kurcaksan windows kur geç

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Amele'nin dedigini yap,ayrica d deki windows u sileceksen , d ye format attiktan sonra ,tekrar cd ile boot edince R ile kurtarma konsoluna gireceksin kurtarma konsolunda windows secmeni isteyecek komut satiri ekraninda oradan 1'i sec(1 yazip enter) sonra senden administrator sifreni girmek isteyecek,eger sifre yoksa direk enter a bas gec....eger windows secerken 1 sectiginde hata verirse 2 yaz enter a bas....zaten d yi bicimlendirdigin icin hdd nin boot sektoru bozulacagindan c deki windows u  da gormeyeceke,amelenin verdigi komutlada boot sektorunu onaracaksin "fixmbr"

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek

temizce yapacagın işlem şu

c yada d deki  boot.ini dosyasını aç hangi bölümdeki win silmek istiyorsan ordan sil  yani istedigin win den açılsın..{ burdaki amaç açılışta gösterilen windows home edition  windows profossional  seçeneklerini iptal etmektir.}

sonra istmedegin yeri formatla ....

anlamdıysan yaz daha detaylı yazarım

Toplam Hit: 1105 Toplam Mesaj: 6