Hdd Problemi
-
arkadaşlar bende seagete 500 gb hdd var normalde çalışan bir hard disk bunu bir pc ye ikinci hdd olarak takıyorum biosa bakıyorum görüyor ama windows açıldığında yeni donanım bulundu sürücü yükleniyor demesine rağmen ortada hdd falan yok sizce neden böyle yapıyor olabilir? sorun ne olabilir ve çözüm varsa nedir? bilgili olan arkadaşlar yardımız için şimdiden tşk ederim...
-
Formatlamayi denedin mi? Bende ikinci hdd taktim format atmadan calismadi.
-
meselede orda bunu formatlayamam içinde önemli bilgiler var ama diğerini formatla diyorsan o olabilir işte? onu denemedim yani
-
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu? linux ta denedim görmüyor windows 7 ye taktım görüyor aygıt yükleniyor ama sonra birşey yok yönetim alanından giriyorum görmek için şöyle bir hata veriyor "Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi" şimdi ne yapmalıyım lütfen bir el atın olaya
-
saçma olacak ama hdd deki jumperi çıkartırmısın ?
geçen arkadaşın pc ye ram taktım hdd görmedi saçma ama jumperi çıkarttım tekrar görmeye başladı.
-
VALLA arkadaşlar nette de araştırdım bişeyler çıktı ama bir türlü çalıştıramadım. jumper olayına gelince onuda denemedim değil hata sata slotunuda değiştirdim yani yapmadığım kalmadı :((( arkadaşlar lütfen yardımmmmmm
-
bilgisayarım, sağ tık, yönet, disk yönetimi, orda görürsün harddiski sağ tıkla diski etkinleştir de bu seçenek yoksa dinamik diske dönüştür gibi bişey olucak formatlamadan diski aktifleştirebilirsin adımları dikkatli takip et
-
anladım kadarıyla arkadas zaten windows 7 de hdd sını goruyor ama lunixta goremıyor eger boyleyse bu cok normal cunku hdd nın ıcınde lunix driverı yoktur bunun ıcınde bu mumkun olmayabılır.
bunu ancak lunuxu yenıden kurarak cozebılırsın.
baska bı cozumde suan aklıma gelmıyor.
kolay gelsın sana
-
linux tanıması lazım tabi ubuntu için konusuyorum kendi driverini bulup kendi indiriyor zaten
-
arkadaşlar hdd windows 7 de de çalışmıyor. yani sadece bios ta görebiliyorum çalıştığını. başka çekilde görünmüyor bilgisayarımın yönet kısmınada girdiğimde görünmüyor.... bildiğiniz veya önerebileceğiniz başka yollar varsa bekliyorum....
Toplam Hit: 1146 Toplam Mesaj: 10