Hdd Regenerator?
-
hdd regenerator diye bişi warmiş sanirim bad sector leri kapatip kalan kısımlari kullanilir hale getiriyormuş bana bu lazim ama programi bulamadim bilen warmi=?
-
Arşivimde Vardı Yarın hdd im gelicek Upload ederim.Çalışma Mantıgı Hdd Deki Bat Sectörleri Bulup O alanı yok Edmek degil düzeltmek oldugu için bu programı bende baya aramıştım :)
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------
Arşivimde Vardı Yarın hdd im gelicek Upload ederim.Çalışma Mantıgı Hdd Deki Bat Sectörleri Bulup O alanı yok Edmek degil düzeltmek oldugu için bu programı bende baya aramıştım :)
saolasın merakla bekliorum upload ını -
HDD Regenerator 1.51 + crack
http://rapidshare.com/files/74510366/HDD_Regenerator_1.51.rar.html
rar şifre : www.tahribat.com
-
ben bu programi denedim ak bi ise yaramiyor ..
-
fiziksel sektör bozuklukları asla bir yazılımla onarılmaz.
Ancak ve ancak devre dışı bırakılabilir..O kısım kullanılır kısımdan ayrılır.Üzerine veri yüklenemez.
Bu olay aynı şuna benzer; mesela musluk tamircisi geliyor..elinde notebook çantası..açıyor notebook'u musluk tamir v1.6.8 'i açıp Onar'a tıklıyor..Ekranda Lütfen bekleyin..Onarılıyor yazıyor ve onarılıyor..
-
konuyu açan arkadaş istediği için arşivimde varmış ve paylaştım. programı hiç kullanmadım ama bişey diyemiycem.
-
ya ben düzeltiyo demedim lütfen düzgün okuyun dalga geçmeyin bad sectorleri kapatiyomuş ddm paylaşım için tşk hacım
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------HDD Regenerator 1.51 + crack
http://rapidshare.com/files/74510366/HDD_Regenerator_1.51.rar.html
rar şifre : www.tahribat.com
-----------------------------rar şifresini kabul ediyor fakat dosya açılınca içi boş.şifre hatalı herhalde.ilgilenirmisin.
-
tekrar indirmeyi dene..ben indirdim gayet dolu içi
-
amele_2 bunu yazdı:
tekrar indirmeyi dene..ben indirdim gayet dolu içi
-----------------------------rar şifresini manuel(el) girince dosya içerikleri geldi.kopyala yapıştırda boş dosya gösterdi.şimdide serial kabul olmadı.serial deki isim ve numara olmadı.tşkrlr