Hdd Regenerator Hakkında Fikir ...
-
Arkadaşlar Rus bir vatandaşın yazdığı, hdd deki bad sektör vb hataları gideren konusunun en iyisi olduğu söylenen programa işim düştü. sistemin yüklü olduğu hdd de 3 tane bad sektör bir date delay hatası vardı (ne olduğunu bilmiyorum). Bu program USB ya ad CD/DVD üzerinden bi yükleme yapıyor. Toplam 3 mb kadar sonra boot edip kullanıyorsunuz. Benim istediğim bu usb yi iso şeklinde kaydedip istediğimde usb ye yazıp kullanabilmek ama usb yi 1.9 gb olarak biçimlendirip içine sadece 3 mb lık dosya atıyor.
-
iso olduğu zaman kalıp olarak saklanmış oluyor
bunu usb ye yazınca da dosya tablosu ve partition yerleşimi orjinal dosya ile aynı oluyor.
amacınız usb ile boot ettikten sonra usb ye kayıt yapmak mıdır yoksa sadece küçük boyut gördüğünüz için mi istiyorsunuz.
kayıt yapacağım derseniz usb size zaten yavaş kalacaktır.
boyuta takılmayın kullanın sonra silersiniz
-
dijitalxyz bunu yazdı
iso olduğu zaman kalıp olarak saklanmış oluyor
bunu usb ye yazınca da dosya tablosu ve partition yerleşimi orjinal dosya ile aynı oluyor.
amacınız usb ile boot ettikten sonra usb ye kayıt yapmak mıdır yoksa sadece küçük boyut gördüğünüz için mi istiyorsunuz.
kayıt yapacağım derseniz usb size zaten yavaş kalacaktır.
boyuta takılmayın kullanın sonra silersiniz
Hocam durum şu, elimdeki free tool normal bootable usb yi imaj olarak alıp ihtiyaç halinde tekrar yükleyebiliyor. Yani çalışıyor. Ama bu HDD Gen direk yükleyip cra.klanan programdan usb yarat deyince örnek 8 g flash belleği 1.9 olarak fat16 formatında formatlayarak içine sekiz on tane toplamda 3 mb lık dosya atıyor. Ben de dedim ki bi daha lazım olursa hdd gen yükleyip oradan yarat demeyle uğraşmadan önceden alacağım 10 mb lık bi usb imajını direk usb ye basıp kullanayım ama olmuyor...
-
up
-
Hiren boot CD nin bazı sürümlerinde istediğin program var. (hdd regenerator vb)
pendrivelinux dan indireceğin universal usb installer programıyla bootable usb hazırlayabilirsiniz.
caagroup tarafından 27/Nis/17 11:41 tarihinde düzenlenmiştir -
caagroup bunu yazdı
Hiren boot CD nin bazı sürümlerinde istediğin program var. (hdd regenerator vb)
pendrivelinux dan indireceğin universal usb installer programıyla bootable usb hazırlayabilirsiniz.
baktım ama yok. teşekkürler