Hdd Tavsiyesi
-
Çekim yapılan videoları arşivleyip uzun süre muhafaze edebileceğim bir diske ihtiyacım var. Video arşivi oluşturuyorum ve videolar çok yer kaplıyor. HDD nin kalitesi hızı ve büyüklüğü (4 TB ve Üzeri) önemli.
Benzer durumda kullanan arkadaşların görüşlerini ve tavsiyelerini alabilirmiyim.
ben iki ürün gördüm bu iki ürün arasından yada sizlerin önereceği diğer ürünlerdende varsa hangisini neden öneririsiniz. fiyat önemli değil. dediğim gibi hız ve uzun ömürlülük önemli.
1 - WD Green Intellipower 6 TB Sata3 64Mb WD60EZRX Özellikleri
Kapasite6 TBBağlantı TipiSerial ATA 3Bellek64 Mb Cache BellekDönüş HızıIntellipowerDisk Boyutu3.5" DiskDiğer ÖzelliklerWD GreenGaranti24 Ay Garanti2 - Seagate E-NAS 6TB 7200RPM RV Sensör 128MB 7/24 NAS Disk ST6000VN0001 ÖzellikleriKapasite6 TBBağlantı TipiSerial ATA 3Bellek128 Mb Cache BellekDönüş Hızı7200 RpmDisk Boyutu3.5" DiskGaranti24 Ay Garanti -
Wd tabiki.
-
serhat8102 bunu yazdı
Wd tabiki.
Bellek128 Mb Cache Bellek diyor. gözardı edilebilirmi bu özellik. tam anlamıyla işe yarar bi özellikmidir.
-
MuhammeT bunu yazdıserhat8102 bunu yazdı
Wd tabiki.
Bellek128 Mb Cache Bellek diyor. gözardı edilebilirmi bu özellik. tam anlamıyla işe yarar bi özellikmidir.
Depo olarak kullanacaksin. Önbelleğin senin için bi önemi yok
-
İhtiyacını Wd red pro karşılar gibi görünüyor.