HDD Uyumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    Ben şimdi başka bir bilgisayardan HDD aldım geldim kendiminkini çıkarıp onu taktım win98 yükledim onu götürüp kendi bilgisayarıNa taksam sorun olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    donanım çakışması yaşabilirsin dikkat et win i kurduktan sonra driver yüklemedin dimi

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    tak ve kullan aygıtları fln yüklendi ama
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yaw zannedersem tak kullan aygıtlardan bişi olmaz ama sen yinede önce güvenli kipte aç tüm donanımları iptal et tekrar herşeyi baştan yükle

(galiba bööle yapıyodum bende ama emindeğilim)

rene burlardadır bide o baqsın daha iyi olur daha detaylı anlatır sana

rene buralardadır birde o anlatsın sana daha dateaylı açıklar

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    biostan bi kac ayar sonucu calisirda saglikli olmaz bir cok sey cakisa bilir ... ole yapicagina baska bilgisayarda kurulumu baslat kurarken restart at cikart kendi bilgisayarina tak devam etsin bolece kurmus olursun ....

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    her iki sistemin donanımLarı çok farklı ise çaLışmaz.Özellikle anakart ve üzerindeki chipset.Ama birbirine yakın donanımlar ise fazla sorun çıkarmadan çalışır.XP de bu sorunlar daha az çıkar.Ama 98 en ii si kendi hdd si üzerindeyken kur.GAranti olsun.

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek

bir çok defa hdd değişiminde bulundum hiç bir sorun çıkmıyor, sonradan taktığın bilgisayarın donanımlarını algılıyor ilk açılışta ve onları yüklüyor..

ayrıca benim değiştirdiğim hdd'ler yeni windows kurulmuş hdd'ler değil, hali hazırda bütün donanımları kurulu hdd lerdi..

+ sistemlerden biri Intel öbürü AMD idi..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    xp de sorun çıkartıyor o tarz birşey yapmak ama 98 çotur çotur çalışıyor...

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    işletim sistemin win98 olsa dahi yine problem çıkarır...+ winxp ise fayda etmez...hem çalıştırabilsen bile o kadar iyi performans alamazsın...yani ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla hesabı.....neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunu yazsan daha iyi yardımcı olurduk..mesela ben 2000 yılında yeni yetmeyiz o zaman arkdaşn hdd ki bilgileri benim hdd ye atacam ama çakmıyorum işten...deltree komutuyla 98 in ebesini belleyip yeniden işletim sistemi kurup cdrw ile bilgileri yazdırıodum..tabi bi kaç ya sonra öğrendim master-slave olarak hdd yi takabileceğimi :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1685 Toplam Mesaj: 9