folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder HDD Veri Kurtarma (Yardım) !!

HDD Veri Kurtarma (Yardım) !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

Müridler 500 gb harddiski ontrack easy recovery ile verilerini kurtarmaya çalşıyorum 1milyon küsür tane dosya buldu ama hala "building tree" diyor tarama işlemi 2 saate bitti ama bu building tree kısmı 1 haftayı aşkın süredir devam ediyor. makina yaklaşk 2 haftadr açık ve hala bir tane dosya bile göremedim sizce 500 gb hdd yi bu kadar uzun süredir bir tane bile dosyayı listeleyemememim sebebi sizce nedir ? programı daha önce kullananlar veya 500 gb hdd den veri kurtaranlar bi yardım etsin bana kafayı yemek üzereyim. veya 2-3 gün içinde formattan sonra sildiğim dosyaları kurtarabileceğim bir program bilen var mı ?

bilgisayarımın özellikleri : AMD Athlon 64 X2 5600+ 3,11 ghz - 2 Gb DDR2 667 Mhz Ram falan filan diğerleri.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ontrack EasyRecovery Professional 6.10.07

bende bunu kullanarak kurtardim, 8 gb lik flashdiski kurtardim, cok sürmedi acikcasi...

ama sanirim piyasadakinin en iyisi bu :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

GetDataBack indir onu kullan. bu kadar süre neden bilgisayarını açık bırakıyorsun hocam yazık değilmi, keşke işleme başlamadan önce konu açıp sorsaydın.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Hocam ben geç ay recovery my files ile bütün dosyalarımı kurtardım.Önemli olan hardiskte kurtarmak istediğin dosyaların üzerine bişi yazılmaması

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

revo uninstaller deneyebilirsin ayarlar kısmından derin tarama ve silinmiş dosyaları bul gibi pek çok ayarı var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

active file recovery önerebilirim.

büyük ihtimalle bütün programlar aynı mantık üzerinde çalışıyor önemli olan nokta şu . üzerine dosya yazılmamış veya tekrar tekrar formatlanmamış olması.

yazdığım programla HDD'yi full tarama yaptırdığında daha önce HDD de oluşturduğun bölümleri buluyor ve onların içersinden dosyalarına ulaşabiliyorsun. dün bir müşterimin D'sini sildim yanlışlıkla ve bütün dosyalarına eksiksiz kurtardım. silinen bölüme hiç ellemeden direk programı çalıştırdım ve tarama sonrası bütün dosyalar gittiği gibi çıktı karşıma.

sadece bölüm silinmesi dolayısıyla benim işlemim bu kadar kolay olmuş olabilir.

bir çok program denedim ama bir birinden farkı değişik değişik tarama türleri vb şeyler war çok kafa karıştırıyor. bu program kullanımı basit tek tuşla bütün bölümleri getiriyor bölümler arasında puanlama yapıyor kendisi ve sana kurtarabilme ihtimalini de gösteriyor ( good, bad, very bad, poor vb.) bad oalrak görünen bir bölümden bütün dosyaları kurtarmayı başardım.

senin tek sorunun HDD boyutununu büyün olması.programlar HDD detaylı incelemeye aldığı için her sektörü tek tek inceler. bu işlemin süresi HDD Boyutuna göre değişir. 80 GB bir HDD'yi tarama işlemi tam olarak 1 saat 10 dk sürmüştü. 500 GB bir HDD için işlemi gece bırakıp sabaha kadar beklemek durumunda kalabilirsin.

AMD Rulezzz =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Bicimlendirilmis-Harici-Hddden-Veri-Kurtarma-107048/ bi incele istersen.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Erd Commander 2007 Kullan

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 2746 Toplam Mesaj: 8