folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hdd Veya Ram Da Sorun Var?

Hdd Veya Ram Da Sorun Var?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar.Bilgisayarı açıorm ve bios ardında sata konrolu ve Siyah ekran da donup kalıor pc.Xp yazısı çıkmıyor bile.Ve devamlı böyle kalıor.F8 e basılı tutup açıorm neyi secersem seceyim kımıldama bile olmuor enter dedikten sonra yine donuyor..

Xp ye format atmayı denetim.F6 ile satayı yüklüyorum ardından Xp solda allta 236000 küsür boyutu,viasraid.sys inceleniyor diyor ve orada kalıor format da atamıorm anlayacağınız..İnternette çok araştırdım birçok kişi bu sorundla karşılaşmış ama bana uygun cevap bulamadım..Sorun nerde olabilir..Yardımcı olursanız sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Sata SürücüLerinde bir sorun var ..Format atamıyorsun öyLeyse sata hdd'nin yanında veriLen disketLe başLangıç yapmayı deneyip tekrar tanıtsan hdd'yi beLki açıLır??
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    hoca benzer hata bendede olmustu hdd blot hatası falan dendı , sen bence yenı hdd bak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Sorun Ram de değil kontrol ettim başka biriyle..

Hdd açılmıyor..Hddyi alalı 5 ay falan olmuştur..Bu kadar çabuk bozulmaması gerekir..Aynı sorun daha önce de olmuştu bilgisayarcı yeni hdd aldırdı işte bu hdd yine aynı sorunla karşılaştı.Hdd nie yanıor pc deki bi sorun hdd ye zarar veriyor olabilir mi..

Toplam Hit: 973 Toplam Mesaj: 4