HDD Virus Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bilgisayarımdaki butun klasörler .exe oldu. Nod32 ile taratıyorum klasörü olduğu gibi karantınaya alıyo bilgisayarda var ama görünmüyor C:WINDOWS bile görünmüyor. 450GB film Arşivim Yok Olmak Üzere Yardım Edin LÜtfen

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :) hoca cok fena virus yemisin sey yap makinayi guvenli modda acip kaspersky ile taratmayi dene
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek
    Canım Kardeşim Güvenli Modddada Olsa O Klasör Viruslu Dİye Sİlinecek Sen diyosunki güvensiz modda değilde güvenli modda o arşivle vedalaş...

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar

şunu indir sonrada bat dosyalarını çalıştır. exe. uzantılı dosyalar virüs oluyor. bat ları çalıştırdığında asıl klasörlerin ortaya çıkıcak. klasörlerin içerisindekileri farklı bir yere kopyala arşivini kurtar.

west[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ne alaaka arkadasim yaw bilmiyorsan soyledim iste.. eger yapmiyorsan yapma 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hocam klasörlerin gizlenmiş ve klasörlerin adlarıyla klasör simgeli ezeler oluşmuş durumda pc de, makinayı formatlayıp bilgisayarıma hiç girmeden bi antivirus kurup o şekilde diskleri taratırsan kurtulursun...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1760 Toplam Mesaj: 6