folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Hdd Ye Bir Kac İsletim Sistemi Kurmak

Hdd Ye Bir Kac İsletim Sistemi Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essad
    essad's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar

Eski pcye ait bir hdd var elimde buna bir kac tane isletim sistemi kurmak istiyorum

Bu hdd yi ( xp , wifislax , kali linux , parrot ve ubuntu ) kurmak istiyorum 

Bunun oluru varmidir ? Googlede baktim ama biraz bilgi kirliligi var. En fazla 2 sistemden bahsedilmis ve  konular cogunlukla eski

Not : sanal makina kullanmak istemiyorum

Simdiden sağolun

İyimser insan, her felakette bir fırsat, kötümser insan da her fırsatta bir felaket görür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    essad bunu yazdı

Merhaba hocalar

Eski pcye ait bir hdd var elimde buna bir kac tane isletim sistemi kurmak istiyorum

Bu hdd yi ( xp , wifislax , kali linux , parrot ve ubuntu ) kurmak istiyorum 

Bunun oluru varmidir ? Googlede baktim ama biraz bilgi kirliligi var. En fazla 2 sistemden bahsedilmis ve  konular cogunlukla eski

Not : sanal makina kullanmak istemiyorum

Simdiden sağolun

ben olsam şöyle yapardım;

HDD'yi düzgün şekilde ayırıp ilk bölüme xp kurardım.

Sonra xp'yi açıp xp'nin olduğu bölüme GRUB kurardım.

XP'nin boot ayarlarından listeye grub'u eklerdim.

Diğer bölümlere kurduğum işletim sistemlerini bu grub config dosyasına düzgün düzgün yazardım.

sonra bir yerde sıçıp format atıp sadece xp yüklerdim :D

---

Kendi sunucumu çökertmemiş olsaydım bununla ilgili bir yazım vardı ama şu an paylaşamıyorum.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1050 Toplam Mesaj: 2
hddye bir kac isletim sistemi kurmak.