Hdd Ye Ihtıyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

degerlı murıtler merhabalar;

acıl bır sekılde hdd ye ıhtıyacım var elınde fazladan olan , kullanılmayan varsa bana gonderme ımkanınız olabılır mı 250 ya da 500 gb harıka olur para konusu su an ıcın gundemde olmayabılır karsılıfgında bendekı programlama kıtaplarından gonderebılrım 

teşekkur ederım 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Hani kriz yoktu lan takasa dönmüşüz :D.Şaka bir yana bulursun inşallah hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

tesekkurler hocam elımde kullanmadıgım kıtaplar var onları degerlendırebılrım 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

arkadaslar elınce kullanmadıgınız flash bellek ve hdd olursa bana onderın cok ıhtıyacımvar su an alım yapamıyorum bır de su kıtabı alabılecek olan var mı 

https://www.abakuskitap.com/urun/c-ile-nesne-tabanli-programlama

teşekkur edeırm 

Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 4
hdd