folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hdd Ye Mal Olan Sistem Hatası Yardım..

Hdd Ye Mal Olan Sistem Hatası Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu hatayi gecen ay sürekli aliyodum servise götürdüm Hdd yada ram dedi Hdd degiştirdim düzelmisti şimdi yine aynı hata veryior paso nasıl çözerim neyle alakalı bu durum?

http://img137.imageshack.us/img137/6035/yenibitelemresmize3.jpg

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

benim rahmetli hdd'dede oluordu (kafa atan varya bende kafayı attım sonunda :D)

her neyse

formatladıkça gidiordu

sende formatla o uyarıyı alınca:) 

"Murid" Değil "Murit"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

sanki kazık yemişin.. :D

farklı bir xp cd ' siyle format atsaydın belki senin cd ' de vardır bişiyler.. ?

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    sorun iexplorerda yani internet explorerında.Hd de bi problem olsa farklı şylerdede karşına çıkardı muhtemelen xp inde sorun var.Sen şimdi o broswerı kaldır at.Opera kur sorun muhtemelen çözülür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    demin mozilla yükledim internet explorer'i  da kaldırıp atamadim  cünkü kaldırmayı beceremedim :D.bende tüm İE dosyalarını silip attım simdi mozilla kullanıom süper ama.bu iE yi nerden kaldırıoz program-ekle  kaldırda yok meret

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fthrkl
    Fthrkl's avatar
    Erkek
    hehe hata mesajına bak :D
    "bellek read olmadı"
    bunların çevirmesini kim yapıyor ya :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

hdd bozuk diyen servisciye sovebilirsin istedigin kadar

etraf bilgisayarciyim diye gecinen angutlarla kayniyor..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tmm windows bileşenleri kısmından iE yi kaldırdım sonunda ama bi sorum var msn de mail iconumu tıklayınca yine İe ile baqlanıo hotmailime neden mozilla ile baglanmıor ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Öncelikle fazla uzatmadan PC'ne farklı bir İşletim sistemi CD'si ile format at yani farklı bir XP sürümü güncellenmiş olmasına dikkat et ya da bir TNC XP indir onu kur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

hdd bozuk diyen servisciye sovebilirsin istedigin kadar

etraf bilgisayarciyim diye gecinen angutlarla kayniyor..

-----------------------------

o zamanlar pc'ye format atmayi bile beceremezdim çömezlik sürecimden :). şimdi binumum bilgilere sahibim,yalnız O Hdd yi görmen lazmdi harıl hurul calısıodu en son 23213 tane delik actım üzerine acmasi zor oldu ama zevkliydi parcalamak 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

bitane başbelası varya Svchost.exe bu güncelleme yaparken bazı okumalara engel olur  yani okunmasına izin vermez bazı dosyaları sen tam o oyunu açarken engeller çünkü o an cpu %100 kullanımdadır sen ikinci oyunu açtığında herşey normaldir oyun açılır bu yüzden

çözüm aşağıdaki linkten update i indir yükle

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=91237

Toplam Hit: 1622 Toplam Mesaj: 11