Hdd Ye Mal Olan Sistem Hatası Yardım..
-
bu hatayi gecen ay sürekli aliyodum servise götürdüm Hdd yada ram dedi Hdd degiştirdim düzelmisti şimdi yine aynı hata veryior paso nasıl çözerim neyle alakalı bu durum?
http://img137.imageshack.us/img137/6035/yenibitelemresmize3.jpg
-
benim rahmetli hdd'dede oluordu (kafa atan varya bende kafayı attım sonunda :D)
her neyse
formatladıkça gidiordu
sende formatla o uyarıyı alınca:)
-
sanki kazık yemişin.. :D
farklı bir xp cd ' siyle format atsaydın belki senin cd ' de vardır bişiyler.. ?
-
sorun iexplorerda yani internet explorerında.Hd de bi problem olsa farklı şylerdede karşına çıkardı muhtemelen xp inde sorun var.Sen şimdi o broswerı kaldır at.Opera kur sorun muhtemelen çözülür.
-
demin mozilla yükledim internet explorer'i da kaldırıp atamadim cünkü kaldırmayı beceremedim :D.bende tüm İE dosyalarını silip attım simdi mozilla kullanıom süper ama.bu iE yi nerden kaldırıoz program-ekle kaldırda yok meret
-
hehe hata mesajına bak :D
"bellek read olmadı"
bunların çevirmesini kim yapıyor ya :D -
hdd bozuk diyen servisciye sovebilirsin istedigin kadar
etraf bilgisayarciyim diye gecinen angutlarla kayniyor..
-
tmm windows bileşenleri kısmından iE yi kaldırdım sonunda ama bi sorum var msn de mail iconumu tıklayınca yine İe ile baqlanıo hotmailime neden mozilla ile baglanmıor ?
-
Öncelikle fazla uzatmadan PC'ne farklı bir İşletim sistemi CD'si ile format at yani farklı bir XP sürümü güncellenmiş olmasına dikkat et ya da bir TNC XP indir onu kur.
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------hdd bozuk diyen servisciye sovebilirsin istedigin kadar
etraf bilgisayarciyim diye gecinen angutlarla kayniyor..
-----------------------------o zamanlar pc'ye format atmayi bile beceremezdim çömezlik sürecimden :). şimdi binumum bilgilere sahibim,yalnız O Hdd yi görmen lazmdi harıl hurul calısıodu en son 23213 tane delik actım üzerine acmasi zor oldu ama zevkliydi parcalamak
-
bitane başbelası varya Svchost.exe bu güncelleme yaparken bazı okumalara engel olur yani okunmasına izin vermez bazı dosyaları sen tam o oyunu açarken engeller çünkü o an cpu %100 kullanımdadır sen ikinci oyunu açtığında herşey normaldir oyun açılır bu yüzden
çözüm aşağıdaki linkten update i indir yükle