folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder HDD'm Bozuldu | Garanti Belgesi Kayıp Ama Hala Garantisi Devam Ediyor

HDD'm Bozuldu | Garanti Belgesi Kayıp Ama Hala Garantisi Devam Ediyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek

Başlıkta da dediğim gibi  arkadaşlar , hdd bozuldu ( herhangi bir düşme filanda olmadı sadece kendi kendine açılmamaya başladı;çok ilginç ama öyle)
    ama garanti belgesini kaybettim ürünü aldığım yere götürsem , yardımcı olurlar mı sizce ?

Ne yapmalıyım ?

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tabiki olurlar tahmini olarak aldığın zamanı hatırlıyorsan o döneme ait faturalarına bakarak faturanı çıkararlar faturada garanti belgesi yerine geçer zaten,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Faturan varsa sıkıntı yok. Faturan yoksa sıkınıtı :/

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

kredi kartı ile aldıysan sana fatura çıkartırlar... yada şu sıralar nakit parayla aldım dersen adamdar bi kıyak geçip o ürün içinde fatura çıkartabilir. olduda faturayı halledemedin diyelim.

harddisk'i mağazadan aldığın tarihi kanıtlayamadığın için ürünün garantisi fabrikadan çıkış tarihinden itibaren dikkate alınır. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

seri numarasından belli olmuyomu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

fatura önemli.garanti belgesi yoksa. ama bazı şirketler seri numarasından hallediyorlar. sorun olmayabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

teknosa'dan almışsan sıkıntısı yok seri no yeterdir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

seri numarasından fabrika çıkış tarihi bulunabiliyor diye biliyorum. ama şöyle bi durum var ben zamanında teknosa dan kulaklık almıştım fatura garantiye verdim vs. sonra adamlar garanti belgesine fatura tarihini falan yazmışlardı.  neyse fatura kayboldu ürün yine arızalandı gittim götürdüm.. adamlar faturayı kaybetmiş. bana diyolar sen kaybettin vs. teknosaya gittim tarih bu bu dedim bilgilendirme faturası çıkarttılar .. eğer nakit para ile aldıysan daha yakın bi tarih söyle :) garanti süren daha uzun olur. bilgilendirme faturası çıkartırlar. oldu btti

Toplam Hit: 1702 Toplam Mesaj: 8