HDD'yi Komple Harici Diske Atmak
-
Hacılar hocalar ben yedekleme konusunda copy+paste'den öteye bir şey bilmem.
Elimde 1.5 TBlik 1 TB'si boş bir hdd var.
Notebookumun hddsini komple bunun içine atmak istiyorum.Fakat herhangi
bir dosyanın eksik kopyalanmaması gerekli.Windows klasörleride dahil atılacak.
Daha sonra notebooka MacOSX kurucam.
Yedekleme konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
-
Ahh MAC OS ahh... Kurdum ama hata aliyorum henuz cozebilen olmadi. Kext'leri de denedim usta birinin agzindan. BIOS ayarlarini degistiremedigim icin olmuyor galiba. Yalnizca guvenli modda acabiliyorum :) Bu arada C/P disinda nasil yedeklenir bende bilmiyorum.
-
Benim Dell Inspiron 1520 MacOSX in bir modeliyle aynı donanıma sahip.
-
hiren de norton ghost ile yapabilirsin.. (clone to disk) diskler disk 0 disk 1 die görünür.ordan anlarsın.. clone modunda HDD nin (kaça bölmüşşsen böl) aynı şekilde kopyalar.. istediginde clone u dönüceğin hdd yi gösterirsin hiçbişe bozulmamış gibi clone un geri doner..
dondugun hdd deki şeyler silinir haliyle.. çünkü clone modu adı üstünde.. yapıcağın zaman pc ne harici bi hdd tak..(ide , sata) öle yap.. usb ile problem çıkartabilir..
eğer clone aldığın hdd den bişe almak istiosan (setup mp3 vs..) ghost explorer ile clone lanan image dosyasının içine girebiliosun istedigini extract edebiliosun.
-
Evet en sağlamı clone yada ghost ile hddnin imajını almak, daha önce kullandım.
-
acronisle imaj al mac işi yatarsa geri yüklersin ...
-
hiç canını sıkma acronis i kur bebek oyuncağı gibi iki bölümünde yedeğini al hariciyiye at sakin bi şekilde haricinin fişini çek sonra istediğin fantaziyi yapabilrsin
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------
acronisle imaj al mac işi yatarsa geri yüklersin ...
-----------------------------en mantıklısı