Hde_Spy_Generator.Satanist Farkıyla.Kalleşlik Yok...
-
evet arkadaşlar program bu,zaten ben bugün 10 kişiye mail attım. program hakklında bilgi de var içerisinde
1.şifreli değildir
2.kalleşlik yok
3.deepfreezli makinalarda geçerli değildir.
4.teknik spay hazırlama yöntemi.yeterki msn de konuşurken al sana benim resimi yolluyorum diyin ve yedirin yeter.programın asıl yapılış amacı ebebeynlerin çocuklarını neler yaptığına dair fikir edinmek ama ...bu program çalışmıyor,bir işe yaramıyor diyen varsa altına msn adresini yazsın benim le massengerda konuşsun ben göstereyim nasıl yaramadığını
varsa : halilcandemir@hotmail.com
5.hertürlü girilen site,msn konuştuğu kişiler,şifreleri,bilgileribilgisayarında çalışan programlar dail hepsi sizin mail adresine geliyor..
Not: Tekrar diyorum yemeyen İndirmesin.Forumada sadece Soru soracaksa ve teşekkür edecekse yazı yazsın...
eğer bunlar haricinde bir şey yazıyorsa msn adresinide eklemeyi unutmasın..programı kesinlikle kontrol edin..virüs taramasından geçirin .sorumluluk kabul etmem...
http://rapidshare.de/files/4988341/satanist_fark_yla.rar.html
-
teşekkürler test edilmiştir sağlamdır.......
-
hoca iki tane virüs çıktı bu progamdan
-
Hoca bu programı bulaştırdığımız bilgisayardan kaldırmak için ne yapcaz?
-
hmmm aşk bolumunede keylogger iyi gitmis AA!!
hoja bu arada ben deniim dedimde ben av sorun cikariyo sildim.. ila keylooger diyosaniz mk yi kullanin bence.. deli gibi calisiyo a.q.! yapanin eline koluna saglik..
-
yaa baba yazacaksin av ciler onada bi kap bulacaklar. a.q. armut pis agzima düs daha iyi boyle seylerde aslanlar gibi kullaniyom 3 int. cafeye cektim deep freeze yoq gerzeklerde allahtan. walla geliyoda geliyo. msn sifresi carti curtu.. oda ise yaramazsa su sanal ortamda ahanda kum gibi keylogger var en adisinden en pro suna..
-
arkadaşlar bu program zaten yakalanıyor vallaha
silmek için bir şey yapmaya gerek yok...reset atın yeterli.
diğer konuya gelince buna exe dosyasını msn de konuşurken yedireceksiniz..diğer türlü işlemiyor...
sizde hazırlamış olduğunuz dosyayı rar dosyasına çevirin ve yedirin..ama siz açmayın hazırlağınız exe yi çünkü msn donuyor
bu karşı tarafada aynısın oluyor. o da reset atıyor bir daha girecekken şifreler giriyorya işte onlar sizin mail geliyor
bukadar ya
herşeyi sizde
-
link ölmüşşşş